Bono Vox: Svaki član U2-a je razmišljao o odlasku iz grupe

Uz skorašnje objavljivanje albuma ‘Songs of Surrender’ na Disney+ streaming servisu kreće i dokumentarac ‘A Kind Of Homecoming’ o grupi U2. Upravo je u tom filmu Bono Vox u intervjuu rekao da je svaki član benda imao fazu u kojoj je razmišljao o odlasku, pa tako i on.

Bono (foto: Wikipedia)

“Svakako sam razmišljao o tome da napustim U2. Svi smo razmišljali o tome. Instinkt nameće ispravno pitanje: ‘Treba li ovo i dalje trajati i što to sve zahtijeva od sva četiri člana?’ Prijateljstvo je važan dio onoga što jesmo, ali to možete usput izgubiti. Morali smo poraditi na tome. Ako ste u rock and roll bendu, ne želite biti na fotografiji s nekim ljudima koji možda imaju polarizirajuće suprotne vrijednosti spram onog što volite, a ja sam im to učinio”, izjavio je Bono Vox u “A Kind Of Homecoming”, kako prenosi britanski tisak.

Upravo o tom testiranju prijateljstva  je kazao sljedeće: “Ono što smo stvorili kao bend pretvaram u valutu koju sam odlučio potrošiti. Uglavnom me podržavaju (ostali članovi benda), ali znam da testiram njihovo strpljenje.”

Ranije ovog mjeseca, The Edge je podijelio svoja razmišljanja o budućnosti benda jer bubnjar Larry Mullen Jr nije mogao s kolegama na rezidenciji u Las Vegasu zbog operacije kad ga je privremeno zamijenio Bram van den Berg.

Novinar Neil McCormick podijelio je tada citate koji nisu ušli u njegov članak s gitaristom, gdje je potonji rekao: “Dakle, svaki put kad pomislim na odustajanje, na neki način iznova izmislimo U2. Svi znamo da blistamo jače ako smo blizu jedan drugom. Zato će biti vrlo teško rasformirati U2 – jednostavno zato što nam svima tako dobro ide.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X