Boris & The Batts singlom ‘Gun point to my head’ najavljuju album

Banda vječitih mladića riječkog rocka okupila se pod nazivom Boris & The Batts. Oni su Vlado Simcich Vava, Sandro Bastiančić, Boris Reinić, Luka Benčić i Hrvoje Gazdik.

Boris & The Batts ‘Not In The Mood’

Singl “Gun Point to my Head” kao najavni singl samo je kratka ilustracija onoga što ćete uskoro čuti i vidjeti. O novom projektu nekoliko je riječi s nama podijelio Vlado Simcich Vava, čiji autorski pečat nosi tekst pjesme, a u glazbi mu se pridružio Boris Reinić.

“Sad je pravo vrijeme da otvorite svoje prozorčiće na ušima i prepustite se garažnoj baraži što dolazi s albuma ‘Not in the Mood’, riječke grupe Boris & The Batts. Jedanaest autorskih pjesama predstavljaju emocionalni i muzički vrhunac ovog kvinteta sastavljen od ljudi koji se poznaju već desetljećima i dijelom su lokalne rock scene. Zvučni zid s kojim ćete se sudariti preslušavajući njihov debi je divlji, trunčicu zločesti, razorni preludij prikladan za doba koje upravo živimo – nesigurno, psihodelično, agresivno i lišeno humanosti. Boris & The Batts su odlučili napraviti suvenir našeg vremena zabilježivši svirku na vinilu, beskompromisno se prepuštajući svojim instinktima, pržećim gitarama i bubnjevima bučnijim od vatikanskih zvona nedjeljom. Petorka je isklesala (za osobne potrebe) zvučni hram evokativnim, glasnim i pamtljivim refrenima, ništa nalik trubadurskim napjevima! Slušatelji će moći uskoro, na svoju vlastitu odgovornost, preuzeti prvijenac, ‘Not in the Mood’, u izdanju Dallas Recordsa”, izjavio je Vlado Simcich Vava povodom objave najavnog singla i objave albuma “Not in the mood”.

Boris & The Batts su: Boris Reinić (bubnjevi, vokal), Sandro Bastiančić (bas, back vokali), Hrvoje Gazdik (gitara, cover art), Luka Benčić (klavijature, vokal), Vlado Simcich Vava (gitara, vokal).

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X