Bowie vikend na Ravno do dna: podijelili smo CD albume ‘The Next Day’ i ‘Blackstar’

U čast velikog Davida Bowie, Ravno do dna i Menart poklonili su po jedan primjerak posljednjeg i pretposljednjeg albuma nikad prežaljenog umjetnika.

David Bowie ‘The Next Day’

“Potvrda ingezioznosti Bowiejevog novog izdanja nije subjektivna glorifikacija zbog desetljeća zakinutosti, apstinencije i nostalgije, nego doista istinsko artikuliranje predvodnika krda – vječno svjež, sposoban na iznenađenje, ali, dakako, uz vječno igranje na sigurno upisivanjem prepoznatljivih elemenata. “The Next Day“ je mračan, ali zavodljiv, monumentalan, ali dinamičan, nostalgičan, ali naposljetku svjež povratak u budućnost. – stoji u recenziji albuma “The Next Day” iz 2013. na ovom portalu, dok je za posljednji album napisano: “Istina je. David Bowie je glazbena inkarnacija Nikole Tesle. Mračan. Eskcentričan. Samozatajan. Slojevit. Progresivan.” Recenzija je objavljena na Davidov rođendan 8. siječnja 2016. kao je i objavljen album, da bi se dva dana kasnije dogodio jedan od najneočekivanijih i najtužnijih odlazaka u svijetu glazbe.

David Bowie ‘Blackstar’

U znak sjećanja na neizbrisiv trag koji je ostavio, Ravno do dna i Menart poklanili su našim čitateljima po jedan primjerak albuma. “The Next Day” je dobio Jurica Čerina iz Osijeka, “Blackstar” David Nedeljko iz Čakovca. Dobitnice će svoje primjekre CD-a dobiti poštom.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X