Bowiejev producent Tony Visconti ispričao se Adele nakon njezinog vulgarnog ispada

‘Ako je Adele doživjela moje komentare kao uvredu, to mi zaista nije bila namjera’, rekao je Visconti tek nekoliko dana nakon što je u javnosti izjavio kako je upitno je li Adelein glas doista njezin, ili je kompjuterski manipuliran.

Tony Visconti (Foto: Sebastian Visconti/Facebook)
Tony Visconti (Foto: Sebastian Visconti/Facebook)

Tony Visconti se nakon nedavnih ishitrenih izjava ipak ispričao Adele što je doveo u pitanje njezine vokalne sposobnosti izjavivši kako ne možemo zapravo znati u kolikoj je mjeri njezin glas manipuliran na snimkama.

Adele je prilično burno reagirala na Viscontijeve komentare. Obratila se publici na svom zadnjem koncertu, riječima: “Neki seronja pokušava reći da moj glas na albumima nije moj. Puši kurac!”

Viconti, koji je radio s Bowiejem tijekom čitave njegove karijere, od prvog albuma 1969. do posljednjeg “Blackstar”, na Adeleinu reakciju izjavio je za Billboard: “Žao mi je što su moje izjave vezane uz ono što se vrti na radiju pogrešno shvaćene, ali ne mogu se ispričati za nešto što je krivo protumačeno. Ako je Adele doživjela moje komentare kao uvredu, to mi zaista nije bila namjera. Ona ima sjajan glas koji uveseljava milijune”.

U međuvremenu je potvrđeno da će i Adele i Bowie, oboje stanovnici južnog Londona, biti slavljeni izložbom u National Portrait Gallery.

Saznajte više: Bowiejev producent Tony Visconti misli kako bi glas velike Adele mogao biti manipuliran

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X