Bowiejev producent Tony Visconti ispričao se Adele nakon njezinog vulgarnog ispada

‘Ako je Adele doživjela moje komentare kao uvredu, to mi zaista nije bila namjera’, rekao je Visconti tek nekoliko dana nakon što je u javnosti izjavio kako je upitno je li Adelein glas doista njezin, ili je kompjuterski manipuliran.

  •  
  •  
Tony Visconti (Foto: Sebastian Visconti/Facebook)
Tony Visconti (Foto: Sebastian Visconti/Facebook)

Tony Visconti se nakon nedavnih ishitrenih izjava ipak ispričao Adele što je doveo u pitanje njezine vokalne sposobnosti izjavivši kako ne možemo zapravo znati u kolikoj je mjeri njezin glas manipuliran na snimkama.

Adele je prilično burno reagirala na Viscontijeve komentare. Obratila se publici na svom zadnjem koncertu, riječima: “Neki seronja pokušava reći da moj glas na albumima nije moj. Puši kurac!”

Viconti, koji je radio s Bowiejem tijekom čitave njegove karijere, od prvog albuma 1969. do posljednjeg “Blackstar”, na Adeleinu reakciju izjavio je za Billboard: “Žao mi je što su moje izjave vezane uz ono što se vrti na radiju pogrešno shvaćene, ali ne mogu se ispričati za nešto što je krivo protumačeno. Ako je Adele doživjela moje komentare kao uvredu, to mi zaista nije bila namjera. Ona ima sjajan glas koji uveseljava milijune”.

U međuvremenu je potvrđeno da će i Adele i Bowie, oboje stanovnici južnog Londona, biti slavljeni izložbom u National Portrait Gallery.

Saznajte više: Bowiejev producent Tony Visconti misli kako bi glas velike Adele mogao biti manipuliran

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X