Božo Vrećo objavio album ‘Melek’

Princ sevdaha, interpretator anđeoskog glasa i persona koja plijeni pozornost – sve je to Božo Vrećo, sjajni umjetnik koji je danas u izdanju Croatia Recordsa objavio svoj peti studijski album  nazvan ‘Melek’.

  • 6
    Shares
Božo Vrećo ‘Melek’

Upravo ovo ime za anđela, bezgrešno duhovno biće stvoreno od svjetlosti na najbolji mogući način zaokružuje priču ovog albuma na kojem se nalazi sedamnaest Božinih autorskih pjesama i bonus pjesma ‘Revolution’ koju su objavili, u suradnji s njim i violinistom Stefanom Milenkovichem, Sudar Percussion.

“Melek” je Božin svijet ispunjen ljubavi, sjetom, nadom i traganjem za nečim što je veće od nas samih. To je svijet kojem ćemo se prepustiti već nakon prve pjesme “Dragi” na kojoj je ugostio saksofonista Vaska Atanasovskog. I ostatak gostiju na albumu, koji je pravo remek-djelo sevdaha, ali i world music izričaja jer Božo nadilazi granice ovih prostora, i više je nego impresivan: Vasil Hadžimanov, Marko Louis, Joost Spijkers, Miroslav Tadić, Mario Batković, Eslam El-Sha’ary, Ingmar Piano Duo, Luboyna i Bane Vasić.

Likovno oblikovanje potpisuje Daniel Ille dok su fotografije djelo Seada Šašivarevića. Za mix, mastering i produkciju zaslužan je Božin vjerni suradnik Marko Louis. Tri do sada objavljena singla, “Ko li noćas miluje ti kosu” (feat. Vasil Hadžimanov), “Jelenče” i “Meni si bila vrijedna” dali su naslutiti kako će album “Melek” biti Božina ispovijest koja će očarati.

  • 6
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh