Braća Coen rade na scenariju novog ‘Scarfacea’

Posljednje promjene u dugom nizu promjena vezanih uz svojevrsni nastavak “Scarfacea”.

Al Pacino kao Tony Montana, isječak iz filma Scarface, 1983. (izvor: Wikipedia)

Nakon što je prvo, zbog navodnih problema s rasporedom, Antoine Fuqua odustao od novog “Scarfacea”, sada se ponovno vratio ideji reinterpretacije klasika.

Redatelj poznat po filmovima poput “Training Day” i “Southpaw”, a koji je trenutno završio “The Equalizer 2”, ponovno je počeo razgovarati s Universal Picturesom o tom poslu. Film, koji ažurira koncept priče o kubanskom imigrantu koji u nekoliko godina od siromašnog kubanskog imigranta postaje kriminalni boss veći od boga , već je nekoliko godina u razvoju. Podsjetimo nakon što je Fuqua prvo odustao, David Ayer je promatrao koncept, a neko je vrijeme radio na scenariju. U to je vrijeme Diego Luna glasio kao najveći favorit za glavnu ulogu, no čini se da su aranžmani s Lunom i Ayerom sada u potpunosti odbačeni.

Premda je inicijalno bilo zamišljeno da film u kina stigne u kolovozu ove godine, najnoviji datum premijere trenutačno nije poznat, a prema najnovijim informacijama scenarija su se prihvatila braća Coen, dok Oscar Isaac figurira kao favorit za glavnu ulogu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X