Britney Spears poziva na štrajk i preraspodjelu bogatstva

Pop zvijezda je na Instagramu podijelila grafiku koja podupire socijalističku politiku autorice Mimi Zhu.

Britney Spears (foto: Wikipedia)

Britney Spears na Instagramu poziva na štrajk i prespodjelu bogatstva u Sjedinjenim Državama! Ili se barem tako može zaključiti iz objave koju je podijelila, a koja prikazuje poruku autorice Mimi Zhu, a koja uključuje rečenicu: “Hranit ćemo jedni druge, preraspodijeliti bogatstvo i štrajkati.”

“Zajedništvo se kreće izvan zidova”, napisala je uz objavu Spears, dodavši poruci i tri emojija crvenih ruža, što je na internetu simbol koji se povezuje sa socijalizmom.

“U vrijeme izolacije trebamo se povezati više nego ikad,” stoji u objavi. “Nazovite svoje voljene, pišite virtualna pisma. Tehnologije poput virtualne komunikacije, streaminga i emitiranja dio su naše zajedničke suradnje. Naučit ćemo se kako se ljubiti i grliti kroz valove mreže. Hranit ćemo jedni druge, preraspodijeliti bogatstvo i štrajkati. Razumjet ćemo vlastitu važnost na mjestima na kojima jesmo. Zajedništvo se kreće izvan zidova. Još uvijek možemo biti zajedno.”

Zhu je na Twitteru objavila kako je zahvalna Britney na dijeljenju – iako nepotpisane – objave, te naglasila važnost navođenja autora pri citiranju. “Drugarica Britney je ikona i drago mi je da smo na istoj valnoj duljini,” dodala je Zhu.

Iako Spears nije dosad davala mnogo političkih izjava, 2017. je podržala izglasavanje zakona koji bi omogučio status ilegalnim imigrantima koji su u SAD ušli kao djeca. Prije toga je poržavala predsjednika Georgea W. Busha za vrijeme rata u Iraku te je bila registrirana kao republikanka.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X