Britney Spears poziva na štrajk i preraspodjelu bogatstva

Pop zvijezda je na Instagramu podijelila grafiku koja podupire socijalističku politiku autorice Mimi Zhu.

Britney Spears (foto: Wikipedia)

Britney Spears na Instagramu poziva na štrajk i prespodjelu bogatstva u Sjedinjenim Državama! Ili se barem tako može zaključiti iz objave koju je podijelila, a koja prikazuje poruku autorice Mimi Zhu, a koja uključuje rečenicu: “Hranit ćemo jedni druge, preraspodijeliti bogatstvo i štrajkati.”

“Zajedništvo se kreće izvan zidova”, napisala je uz objavu Spears, dodavši poruci i tri emojija crvenih ruža, što je na internetu simbol koji se povezuje sa socijalizmom.

“U vrijeme izolacije trebamo se povezati više nego ikad,” stoji u objavi. “Nazovite svoje voljene, pišite virtualna pisma. Tehnologije poput virtualne komunikacije, streaminga i emitiranja dio su naše zajedničke suradnje. Naučit ćemo se kako se ljubiti i grliti kroz valove mreže. Hranit ćemo jedni druge, preraspodijeliti bogatstvo i štrajkati. Razumjet ćemo vlastitu važnost na mjestima na kojima jesmo. Zajedništvo se kreće izvan zidova. Još uvijek možemo biti zajedno.”

Zhu je na Twitteru objavila kako je zahvalna Britney na dijeljenju – iako nepotpisane – objave, te naglasila važnost navođenja autora pri citiranju. “Drugarica Britney je ikona i drago mi je da smo na istoj valnoj duljini,” dodala je Zhu.

Iako Spears nije dosad davala mnogo političkih izjava, 2017. je podržala izglasavanje zakona koji bi omogučio status ilegalnim imigrantima koji su u SAD ušli kao djeca. Prije toga je poržavala predsjednika Georgea W. Busha za vrijeme rata u Iraku te je bila registrirana kao republikanka.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X