Čakovečki rockeri Clone Age objavili su svoj prvi album naslova ‘Fuse’

Rock četvorka Clone Age objavila je debitantski album za Dallas Records.

Clone Age
Clone Age

Nakon što su se publici predstavili prošle godine prvim singlom i videospotom „Give yourself to me“ te svratili pažnju na sebe i svoj zvuk koji bi se mogao svrstati u kategoriju ‘svjetski, a naše’, početkom ove godine objavljuju i videospot za pjesmu „Wake me up“. Posljednji video uradak djelo je Ivana Munđara, četrnaestogodišnjaka iz Čakovca, polaznika Škole animiranog filma koji je pjesmi dao zanimljivu vizualnu dimenziju tehnikom olovke na papiru.

Clone Age 'Fuse'
Clone Age ‘Fuse’

Nakon dva singla, logičan je redoslijed da sav snimljen materijal, a radi se o 10 pjesama, objedine na albumu i predstave publici.

[youtube]http://youtu.be/qR-gkE47AOs[/youtube]

O samom procesu snimanja albuma (Robert Kriković, vokal i bas gitara): “Album je dobio ime kao posveta šestom članu ekipe na snimanju – strujnom osiguraču. Naime, kod snimanja albuma pregorjeli su svi osigurači strujne instalacije osim jednog. Nismo mogli popraviti kvar zbog praznika pa smo struju imali samo u jednoj prostoriji te smo dva dana snimali uštekani u samo jednu utičnicu nadajući se da nas naš prijatelj “fuse” neće iznevjeriti. I nije! Izdržao je do kraja i podsjetio nas na stvaranje glazbe, pisanja pjesama i zajednički rad gdje jednako tako u nama puno puta ima dosta “pregorjelih osigurača”, ali ostaje uvijek barem jedan koji omogućuje da se i dalje radi i stvara.”

[youtube]http://youtu.be/wNyixTN7-e4[/youtube]

Produkciju albuma potpisuje sve prisutniji Mark Mrakovčić.

Clone Age: su Robert Kriković (vokal, bas gitara), Adrijano Valpatić (gitara, back vokal), Nenad Rešetar (gitara) i Marko Lajtman (bubnjevi).

Publika će album „Fuse“ premijerno moći čuti uživo u subotu, 20. veljače na 2. Čehaj festu u Nedelišću (Dvorana Mesap) gdje će Clone Age nastupiti u šarenom društvu, uz bok Elementalu, Zabranjenom pušenju, Hladnom pivu, Dječacima, Zadruzi i Silenteu.

Zadnje od Vijesti

Gasi se Google Play

Digitalna distribucijska platforma će se početi gasiti u rujnu za neke, a
Idi na Vrh
X