California Saga – djeca The Beach Boysa osnovala bend

California Saga ime je The Beach Boys tribute benda koji čine djeca začetnika surf glazbe. Grupa je prvi puta nastupila prošli mjesec kao predgrupa samim The Beach Boysima.

California Saga

California Saga okuplja deset članova, Al Jardinove sinove Adama i Matta, djecu Mikea Lovea Ambhu i Christiana, Dennis Wilsononve sinove Justyna i Carla B i Brian Wilsonove kćeri, Carnie i Wendy. Tu su još Carnien suprug, zet Briana Willsona Rob Bonfiglio te BIlly Hinsche, čija je sestra bila udata za trećeg, najmlađeg brata Carla Wilsona.

“Zamorno je i dosadno ali ne penjemo se na pozornicu samo zato što smo njihova djeca nego slavimo pjesme koje volimo” u nedavnom intervjuu za Ventura Country Star izjavila je Carnie Wilson.

Iako California Saga izvodi pjesme isključivo The Beach Boysa, Carnie ne isključuje mogućnost da će California Saga u budućnosti publici ponuditi “nove i originalne-vlastite pjesme”.

Jučer su ponovno nastupili u Grammy Muzeju, ponovno kao predgrupa svojim očevima. The Beach Boys promoviraju novi album “That’s Why God Made The Radio” prvi materijal nakon 1992. godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X