CHK CHK CHK (!!!) na trećem rođendanu Yammata

Nakon Cardigansa Yammat nastavlja sa serijom dovođenja velikih svjetskih imena. Indie heroji CHK CHK CHK (!!!) uveličat će proslavu njihovog trećeg rođendana u dvorani Tucman 6. travnja.

!!! (RDD)

Riječ je o Yammatovom prvom takvom rođendanskom tulumu kojeg su odlučili proslaviti nakon otvaranja novog studija u centru grada i širenja glazbenog programa uvođenjem nove emisije – glazbenog kurikuluma s Borisom Jokićem.

Za one kojima  nije poznato CHK CHK CHK (!!!) su ponijeli ime od kultnog filmskog klasika „Bogovi su pali na tjeme“, a riječ je o bendu kojeg je još prije 22 godine okupio Nic Offer. Od 1996. godine, svoju su bazu iz Sacramenta preselili u New York, a nakon toga uslijedilo je sedam studijskih albuma i pet EP-a. Posljednji album “Shake The Shudder” objavljen je prošle godine u svibnju, a s njega su do sada skinuta dva singla “The One 2” i “Dancing Is The Best Revenge”.

CHK CHK CHK rado su viđen gost velikih glazbenih festivala poput Glastonburya i Coachelle, a u svojem CV-u imaju i zajedničku turneju s RHCP-om. Prije CHK CHK CHK-a, planirano je da publiku zagriju Yammatovi DJ Bocca Sofistifunk i Zdravko Mamić Maminho.

Ograničen broj ulaznica biti će od ovog petka u pretprodaji putem entrio.hr sustava.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X