CHK CHK CHK (!!!) na trećem rođendanu Yammata

Nakon Cardigansa Yammat nastavlja sa serijom dovođenja velikih svjetskih imena. Indie heroji CHK CHK CHK (!!!) uveličat će proslavu njihovog trećeg rođendana u dvorani Tucman 6. travnja.

  • 20
    Shares
!!! (RDD)

Riječ je o Yammatovom prvom takvom rođendanskom tulumu kojeg su odlučili proslaviti nakon otvaranja novog studija u centru grada i širenja glazbenog programa uvođenjem nove emisije – glazbenog kurikuluma s Borisom Jokićem.

Za one kojima  nije poznato CHK CHK CHK (!!!) su ponijeli ime od kultnog filmskog klasika „Bogovi su pali na tjeme“, a riječ je o bendu kojeg je još prije 22 godine okupio Nic Offer. Od 1996. godine, svoju su bazu iz Sacramenta preselili u New York, a nakon toga uslijedilo je sedam studijskih albuma i pet EP-a. Posljednji album “Shake The Shudder” objavljen je prošle godine u svibnju, a s njega su do sada skinuta dva singla “The One 2” i “Dancing Is The Best Revenge”.

CHK CHK CHK rado su viđen gost velikih glazbenih festivala poput Glastonburya i Coachelle, a u svojem CV-u imaju i zajedničku turneju s RHCP-om. Prije CHK CHK CHK-a, planirano je da publiku zagriju Yammatovi DJ Bocca Sofistifunk i Zdravko Mamić Maminho.

Ograničen broj ulaznica biti će od ovog petka u pretprodaji putem entrio.hr sustava.

  • 20
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh