Chris Brownov album u prodaji s naljepnicom ‘Ovaj čovjek tuče žene’

Kupci londonskog HMV dućana našli su se u čudu kad su vidjeli obavijest nalijepljenu na ‘Fortune’, novi album Chrisa Browna.

Upozorenje na albumu 'Fortune' (Foto: Twitter)

„Upozorenje! Ne kupujte ovaj album, ovaj čovjek tuče žene“ – piše na naljepnicama kojima je prekriveno lice Chrisa Browna na albumu „Fortune“ koji je prodaje u HMV dućanu u Londonu. Kupci zbunjeni takvom porukom su priupitali osoblje o čemu se radi.

Ispalo je kako nije riječ o novom obliku „Parental Advisorory – Explicit Lyrics“ upozorenju koje već desetljećima samo služi kako bi povećalu prodaju albuma određenih izvođača, već o akciji članova britanske udruge koja se bori protiv obiteljskog nasilja. Vjeruje se kako su naljepnice na Brownom album zalijepljene krišom u dućanu.

Prva fotografija tako etiketiranog albuma „Fortune“ spremnog za (ne)prodavanje preko Twittera je objavila udruga Cambridge University Student Union Women’s Campaign koja okuplja polaznice sveučilišta u Cambridgeu i zalaže se za ravnopravnost spolova. Još uvijek se ne zna je li u pitanju izdvojeni slučaj u HMV dućanu ili slijedi organizirana akcija po većem broju prodajnih mjesta u Velikoj Britaniji.

Podsjećamo kako je Chris Brown u veljači 2009. godine pred Grammy party u autu pretukao svoju tadašnju djevojku, pjevačicu Rihannu, zbog čega je završio i u zatvoru. Kontroverza oko tog događaja se ponovno rasplamsala ove godine nakon što su se Rihanna i Brown udružili na radu na remiksu njene pjesme „Birthday Cake“, potom je Brown snimljen s novom tetovažom na vratu na kojoj je ilustrirano pretučeno žensko lice koje liči na Rihannino, a javile su se i spekulacije da su ponovno zajedno.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X