Cillian Murphy je čovjek bez izbora u prvom službenom traileru za ‘Oppenheimer’

Robert Downey Jr., Matt Damon, Emily Blunt, Florence Pugh i drugi zaokružuju zvjezdanu postavu za nadolazeći film Christophera Nolana.

“Oppenheimer” (foto: Universal Pictures)

Prvi službeni trailer za “Oppenheimer” prikazuje Cilliana Murphyja kao čovjeka koji nije siguran koliki će biti ozbiljan utjecaj razvoja atomske bombe, ali svejedno osjeća potrebu da je stvori. “Zamišljamo budućnost, a mašta nas užasava”, kaže Murphyjev J. Robert Oppenheimer u glasu na početku najave, dok se prikazuju njegovi isječci na selu u Novom Meksiku. “Neće se bojati dok ne shvate”, nastavlja preko snimaka izrade bombe. “I neće razumjeti dok je ne iskoriste.”

Dvominutni trailer emitiran je prije filma “Avatar: The Way of Water” u kinima tijekom vikenda, a online je objavljen u nedjelju. Pruža dosad najdublji pogled na nadolazeći film Christophera Nolana i njegovu veliku glumačku postavu.

“Ne znam možemo li vjerovati takvom oružju, ali nemam izbora”, kaže Murphy, dok se atomska bomba sve više približava dovršetku. “Hoće li itko ikada reći istinu o tome što se ovdje događa?” pita pokazujući da bi u igri moglo biti više nego što se čini na prvi pogled.

Universal je kupio prava na “Oppenheimer” u nadmetanju, što ga Nolanovim prvim filmom u dugo godina koji nije snimao u njegovom dugogodišnjem studiju Warner Bros. Kenneth Branagh, Robert Downey Jr., Matt Damon, Emily Blunt, Florence Pugh, Rami Malek, Jack Quaid, Josh Peck i drugi čine zvjezdanu postavu projekta.

Film se temelji na Pulitzerovom nagradom nagrađenoj knjizi “American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer”, a u kina stiže 21. srpnja 2023.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X