‘Cold’ – novi singl i video spot Editorsa

Britanska rock petorka Editors objavila je novi video spot za singl ‘Cold’, a uskoro će nastupiti u Zagrebu na Pozitivnom koncertu u petak 30. studenog.

  •  
  •  
Editors (Foto: Rahi Rezvani)

Bend se i ovoga puta poigrava s dramatičnim stilom, te se video spot za “Cold” savršeno uklapa u ton šestog albuma Editorsa “Violence”, a osjećaj čežnje se nadopunjuje s ogoljenom ljepotom Islanda gdje je spot sniman. Pjesma opisuje ugodu i povezanost koja se još uvijek može naći u vezi koja izumire i govori o prekidu između dvije osobe koje ne žele odustati.

Spot je režirao Rahi Rezvani, a u “Cold” se pojavljuje američka balerina Drew Jacoby, te je njezina gracioznost suprotstavljena prepoznatljivim gestama pjevača Toma Smitha.

Britanski Editors su veliki miljenici ovdašnje publike, u svojoj karijeri su puno pažnje posvetili Hrvatskoj, a po prvi puta inozemni bend predvodi line-up Pozitivnog koncerta. Grupa koja je nekoliko puta bez problema rasprodavala Tvornicu kulture, headliner velikih festivala poput Roskildea i Rock Werthera, sada će stati na pozornicu Velike dvorane Doma sportova.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X