Converse proljeće/ljeto 2015: Warholovski kreativni, opušteni kao Jack Purcell i cool u stilu 70-ih

Ove sezone nosi se ‘smiješak’ Jacka Purcella, 70-ies look Conversovih ‘Starki’ i skate ‘Consice’.

Converse All Star
Converse All Star

Converse je u Budimpešti predstavio nove ovogodišnje linije tenisica i sportske odjeće. U opuštenoj klupskoj atmosferi mađarske metropole na Dunavu opuštajući Converseov street-wear look za ovo proljeće i ljeto odlično se uklopio.

Linija Jack Purcell Signature donosi čak 18 novih modela. Inače, Jack Purcell bio je jedan od naj-cool likova, ne samo u svijetu sporta, već općenito. Taj Kanađanin bio je svjetski prvak u badmintonu od 1933. do 1945. godine, nadaleko poznat po svom optimizmu, dobroj volji i smiješkom koji nije skidao s lica. Upravo tom njegovom smiješku u čast kolekcija Converse Jack Purcell Signature ima na vrhu svojih modela stilizirani ‘smile’. Riječ je o do danas najupečatljivijoj premium kolekcija Conversea.

Converse Jack Purcell Signature je studiozno izrađena da ostane vjerna osnovnim atributima koji čine srž originala a da istovremeno isporuči 18 novih modela sa detaljima i poboljšanjima uključenim u dizajn, revolucionirajući način kako su kupci osjećali i gledali na Converse Jack Purcell kolekciju. Vjerna formi, Converse Jack Purcell kolekcija tenisica prikazuje najviši nivo izrade i pažnju na detaljima koristeći premium materijale kao koža i antilop. Uzgnuta brižnim dodatcima kolekcija odiše modernim, raznovrsnim i udobnim modelima koji se mogu koristiti i kada proljetna sezona prođe. Kolekcija također uključuju jakne, veste i majce usavšene premium tkaninama i detaljima koji čine idealne slojeve za ovo proljeće. Istovremeno neobavezna i sofisticirana Converse Jack Purcell kolekcija odjeće je savršena mješavina raznovrsnosti koja čini odjevanje jednostavnim.

Converse
Converse

S druge strane kolekcija obuće “Proljeće 2015” Converse All Star inspirirana je kreativnim duhom i bogatim naslijeđem Chuck Taylor All Star. Nova kolekcija sadrži raznovrsne detalje, obrađenu kožu, cvjetne printeve, vrsne tkanine. Svim tim detaljima u novoj kolekciji odaje se počast naslijeđu klasične Chuck Taylor All Star tenisice. Potpuno nova ove sezone je muška Converse Chuck Taylor All Star ’70 tenisica izrađena od kože koja je nastala kao spoj vrsnosti izrade, stila i finih kožnih detalja, a dodatno je lansirana je Converse Chuck Taylor All Star Andy Warhol kolekcija, koja slavi kreativni duh jednog od najpopularnijih umjetnika. Za naše modne entuzijaste ovu kolekciju proljeće 2015 obilježava povratak kolekcije Converse Chuck Taylor All Star Missoni, zigzag Missoni dizajn kao potpis na bezvremenskoj Converse All Star silueti. I na koncu kolekcija kreirana za najmlađe fanove , the Chuck Taylor All Star Kids kolekcija uključuje zaigranost dječjih stilova u kombinaciji sa istaknutim printevima i novom siluetom tenisice spremnom za akciju.

Converse
Converse

Nova Converse Cons streetwear kolekcija inspirirana je skateboard stilom, dizajnira sa svrhom da pruži udobnost, zaštitu i namjenu . Kolekcija je inspirirana četvoricom Converse Cons skate ambasadora, uključuje i model Converse Cons KA3, treću tenisicu sa potpisom Kenny Andersona. Riječ je o kolekciji tenisica koja prikazuje Converse Cons kroz spajanje klasičnih osobina Conversea sa skateboarding tehnologijom. The Converse Cons kolekcija odjeće za proljeće 2015 nudi raznovrstnost sezonskih komada odjeće, cool grafike na majicama i tank-ovima, te Chino hlače i dvoslojne hoodice, s kojima kolekcija nudi raznovrsan asortiman za aktivni urbani život.

Zadnje od Sponzorirani članak

Idi na Vrh