Danas počinje Booksa u parku

Idućih šest tjedana, od 1. lipnja do 17. srpnja, u parku ispred Bookse večeri će se provoditi uz kulturno-umjetnički program nastao u suradnji s posjetiteljima, brojnim organizacijama, umjetnicima i susjedstvom, volonterima i volonterkama.

Booksa u parku

Tijekom dana plato ispred Bookse bit će veliki zeleni dnevni boravak za sve koji žele pisati i učiti uz kavu i tradicionalni Booksin domaći ledeni čaj, a za one koji žele napraviti predah uz knjigu, uvijek mogu naći neku na Booksinim policama. Večer je rezervirana za najnoviju suvremenu književnu i kulturno-umjetničku produkciju, za druženja s piscima i spisateljicama i inspirativne razgovore u čitateljskim klubovima.

U parku su i ove godine najbolji književni festivali te će svoje goste predstaviti Festival europske kratke priče, Sandorfov mini maraton, Versopolis, Prvi prozak na vrh jezika, LitLink. I Booksina glazbena publika imala je svojih želja pa ćemo na Škrabici slušati snažne glasove naše indie scene – Ninu Bajsić i Dimitrija Dimitrijevića.

Subote su rezervirane za dječji matine program, čitat će se skupa s djecom, crtati s autorima i autoricama Oaza Books, pričati priče uz Punu kuću priča.

Svoj spisateljski talent predstavit će i polaznici i polaznice radionica pisanja poezije i proze kod Dorte Jagić i Zorana Ferića, a uz pomoć Ivane Bodrožić razigravat će svoje talente i sudionici Raspričavanja. Vigor i Martin, voditelji tribine Učitavanje, već biraju mlade poetske snage koje će predstaviti svoj rad.

Detaljan program pratite na Facebook eventu Bookse u parku, a od programa ovaj tjedan svakako u četvrtak u 20:30 sati posjetite koncert Nine Bajsić na Škrabici, program Goranova proljeća Versopolis 3. lipnja u 20:00 sati te radionicu za djecu ‘Puna kuća priča – Baci kocku!’ u subotu 4. lipnja u 11.30 sati.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X