Danski The Breakers posebni gosti Bon Jovija

Kako se približava početak europske turneje „The Circle Tour“ , Bon Jovi je kao goste, uz već dobro poznatu Opću opasnost pozvao i danske rockere The Breakers. Dečki će kao posebni gosti svirati na osam koncerata.

The Breakers (Foto: Myspace/The Breakers)

The Breakers je bend pod okriljem izdavačke kuće Wicked Cool Records , a u vlasništvu Bon Jovievog dugogodišnjeg prijatelja iz New Jerseya, glazbene legende Steve Van Zandta.

Bend čine: na gitarama Anders Bruusa i Klaus Hojbjerga koji su zaduženi za dozu divlje energije, Jackie Larsena na basu, Thomas Stolsviga na bubnjevima te vokala  Toke Nisteda. Tijekom 2010.g. The Breakersi su snimili svoj treći album, a prvi za izdavačku kuću  Wicked Cool Records u suradnji sa  Little Stevenom iz NYC. Legenda, Van Zandt producirao je album te je sudjelovao u stvaranju pjesama.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bzEp6VGH2qk[/youtube]

Značajan nastup bend je imao prošle godine kada su nastupali na poznatom Hard Rock Calling festivalu koji se održava u Hyde Parku u London. The Breakersi su imali nastup neposredno prije  Paul McCartneya, a potvrđeno je da će na festivalu nastupati i ove godine.

Nakon tri desetljeće nevjerojatne karijere, Bon Jovi definitivno ne pokazuje znakove  usporavanja. Grammyem nagrađeni rockeri  održali  su više od 2.700 koncerta u više od 50 zemalja pred 35 milijuna obožavatelja. U Zagrebu se očekije rasprodan stadion. Donje tribine zapad/istok te lože odavno su rasprodane, a za parter je u prodaji još samo 100 ulaznica javlja organizator Lupa Promocija.

Cijene preostalih sektora:

Gornja tribina istok/zapad : 250 kn

Gornja tribina sjever : 175 kn

Diamond ring paketi: 2000kn

Parter: 330 kn ( još 100 ulaznica)

Saznajte više: Richie Sambora će ipak zasvirati na Maksimiru

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X