Danu Auerbachu će se suditi zbog dokumentarca o Howlin’ Wolfu

Iz produkcijske kompanije Smokestack Lightning Inc. tvrde da je gitarist The Black Keys verbalno pristao biti redatelj i izvršni producent filma o čikaškom bluzeru ‘Smokestack Lightning: The Legendary Howlin’ Wolf’, no kako je zahtijevao promjene materijala i opremu kad je film već bio u postprodukciji.

Dan Auerbach (Foto: Wikipedia)
Dan Auerbach (Foto: Wikipedia)

Prema produkcijskoj kompaniji, Dan Auerbach je tražio nove intervjue, dodatni licencirani materijal, novog pisca, novu kameru i filmski format, te još neke druge stvari, u trenutku kad je film već bio u fazi montaže. Producenti tvrde i kako je svaki puta kada su pokušali razgovarati s Auerbachom o rastućim troškovima, on i njegov tim prijetio povlačenjem s projekta.

Također, Smokestack tvrdi i da su ispunili sve njegove zahtjeve, no gitarist se unatoč tome povukao s projekta, pa su odlučili tužiti ga za neispunjavanje verbalnog dogovora donesenog u dobroj vjeri, za neprofesionalno poslovno ponašanje i nemar. Auerbach će im, ukoliko sud bude dokazao ove točke optužnice, morati nadoknaditi štetu u iznosu od 100.000 dolara.

U filmu “Smokestack Lightning: The Legendary Howlin’ Wolf” o legendarnom će čikaškom bluzeru Howlin’ Wolfu govoriti Auerbach, Jimmy Page, Buddy Gun i Bill Wyman.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X