Danzig pred mirovinom? Ova bi mu turneja mogla biti posljednja

Jednokratni nastupi, kaže, nisu isključeni.

Glenn Danzig (foto: Wikipedia)

Glenn Danzig, osnivač sastava Danzig i Misfits, rekao je da bi njegova trenutna turneja vjerojatno mogla biti posljednja, iako jednokratni nastupi nisu isključeni.

Trenutno na desetodnevnoj turneji po SAD-u sa svojim istoimenim bendom, Danzig je dao intervju za časopis Revolver, rekavši da smatra kako mu se taj princip rada čini neodrživim. “I nije to baš neka turneja”, rekao je Danzig. “To je deset nastupaa. Mislim da više ne idem na turneje. Možda ću napraviti neke jednokratne nastupe, ali jednostavno se više ne vidim kako ulazim u autobus… Mislim da sam gotov.”

Danzig – budući da je prethodno rekao da “izvorna” postava Misfitsa neće “raditi mnogo više” nastupa – dodao je na drugom mjestu u intervjuu da se ne bi protivio kad bi ponovno okupljeni Misfits odradili više svirki. Postava, koju čine Danzig, Jerry Only i Doyle Wolfgang von Frankenstein, trebala bi se pojaviti na Riot Festu 2022. u Chicagu ovog rujna, gdje će proslaviti 40. godišnjicu svog debitantskog albuma ‘Walk Among Us’.

“Vidjet ćemo hoće li biti nešto [nakon toga]”, rekao je Danzig. “Bilo je razgovora. Imam slobodnu cijelu jesen, osim ako neću raditi na nekom filmu ili nešto – a ne volim baš raditi film tijekom zime. Prehladno je. Dakle, vidjet ćemo. Možda će biti nekih koncerata Misfitsa.”

Što se tiče novog materijala, Danzig je dodao da ne vidi da će biti novih albuma u budućnosti. “Čini se da u posljednje vrijeme pišem više glazbe za film,” rekao je, “ne znam da li ću ikada više snimiti još jedan album… moguće je da upravo sada jednostavno nisam zainteresiran, a zatim za mjesec dana završim u studiju. Ovisi. Moram biti uzbuđen zbog rada da bih to mogao raditi. Trenutno nisam toliko uzbuđen.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X