David Lynch upravo je objavio ‘lynchovski’ kratki film, pogledajte ‘Ant Head’

Kratkometražni film naslova ‘Ant Head’ doživio je svoju premijeru ranije ove godine, na tzv. Festival of Disruption, a sada je podignut i na YouTubeu.

  • 6
    Shares
David Lynch (izvor: YouTube)

Novi Lynchov kratkometražni uradak, očekivano, nema nekakav dugačak plot i narativ. Traje ukupnih 13 minuta i kako skraćuje IndieWire – riječ je o bloku sira u obliku ljudske glave koju postepeno preuzima vojska gmižućih mrava.

Prizor prati glazba s albuma “Thought Gang”, ustvari eksperimentalna kolaboracija zaboravljenih skladbi koje je Lynch u periodu od 1992. do 1993. snimao s Angelom Badalmentijem, poznatim američkim kompozitorom.
Podsjećamo, isti je album objavljen ovog mjeseca, 2. studenog, preko etikete Sacred Bones. Dvije pjesme s istog albuma našle su mjesto i na soundtracku Lynchovog filma “Twin Peaks: Fire Walk With Me”, objavljenog 1992. godine. Konačni uradak donio je 12 pjesama koje uključuju i instrumentale basista Reggieja Hamiltona.

“Lynch mi je rekao, “Zamisli da si kokoš otkinute glave i s oko tisuću benzedrina strpanih u grlu”, izjavio je Hamilton svojedobno u vezi Lynchovih glazbeno-improvizacijskih vještina.

Pogledajte novi kratkometražni film Davida Lyncha.

  • 6
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X