David Lynch upravo je objavio ‘lynchovski’ kratki film, pogledajte ‘Ant Head’

Kratkometražni film naslova ‘Ant Head’ doživio je svoju premijeru ranije ove godine, na tzv. Festival of Disruption, a sada je podignut i na YouTubeu.

David Lynch (izvor: YouTube)

Novi Lynchov kratkometražni uradak, očekivano, nema nekakav dugačak plot i narativ. Traje ukupnih 13 minuta i kako skraćuje IndieWire – riječ je o bloku sira u obliku ljudske glave koju postepeno preuzima vojska gmižućih mrava.

Prizor prati glazba s albuma “Thought Gang”, ustvari eksperimentalna kolaboracija zaboravljenih skladbi koje je Lynch u periodu od 1992. do 1993. snimao s Angelom Badalmentijem, poznatim američkim kompozitorom.
Podsjećamo, isti je album objavljen ovog mjeseca, 2. studenog, preko etikete Sacred Bones. Dvije pjesme s istog albuma našle su mjesto i na soundtracku Lynchovog filma “Twin Peaks: Fire Walk With Me”, objavljenog 1992. godine. Konačni uradak donio je 12 pjesama koje uključuju i instrumentale basista Reggieja Hamiltona.

“Lynch mi je rekao, “Zamisli da si kokoš otkinute glave i s oko tisuću benzedrina strpanih u grlu”, izjavio je Hamilton svojedobno u vezi Lynchovih glazbeno-improvizacijskih vještina.

Pogledajte novi kratkometražni film Davida Lyncha.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X