Deadmau5 proklinje suradnje s pop zvijezdama

Dobro poznat po tome da nema dlake na jeziku, digao je svoj glas protiv sklonosti produkcijskih kuća koje sugeriraju udruživanje s ‘velikim imenima’.

Deadmau5 (Foto: Wikipedia)

Bez obzira što je surađivao s Foo Fightersima i Cypress Hillom, elektro zvijezda Deadmau5 “zaista” ne želi više mainstream suradnje. Priznajući doduše kako je suradnja s gore spomenutima bila totalno njegova furka istupio je protiv praznih stihova kojima obiluje mainstream elektronička glazba s top ljestvica. “Zadnje što želim raditi je za značenja i osjećaje iz glazbe uzimati nekakve usrane nebuloze o seksi izgledu, iskakanju čepova iz boca šampanjca, prdežu (droppin’ bass) ili ičemu što ima veze s klubovima; što kako je poznato sačinjava 99 posto elektronske glazbe koja se smatra mainstream glazbom.”

Deadmau5 zaključuje: “Poruka priče je što je zapravo pisanje pjesama. One bi trebale izazvai osjećaje i misli pa prema popularnoj glazbi znači da mislimo samo o svom seksi samopouzdanju ili kako bi nam ruke stalno trebale biti u zraku… ili bi možda trebali prdnuti jer je bas pretežak ili ima neki drugi jebeni problem. ”

Mau5trap i Deadmau5 u potrazi su za suradnicima preko servisa za suradnje s “običnim umjetnicima i umjetnicama” na taletnhouse.com.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X