Debakl prve večeri zagrebačkog ‘Ljeta na Savi’

Grandiozno najavljen projekt ‘Ljeta na Savi’ iz ureda zagrebačkog gradonačelnika doživio je propast već u večeri otvorenja 11. srpnja.

Izraelska grupa Jamaya svirala je pred desetak posjetitelja na Savi (foto: promo)

Manifestacija „Ljeto na Savi“ počela je četvrtak, 11. srpnja koncertom  etno skupine Jamaya iz Izraela kod Mosta slobode na sjevernoj strani Save. Kako javlja T-Portal, veliki Bandićev projekt doživio je debakl već te prve večeri kad se ispred grandiozne pozornice okupilo svega desetak posjetitelja.

Dakako, među tih desetak posjetitelja nije se našao nitko od naših novinara i fotografa, jer ni kao medij nismo bili obaviješteni da se išta događa na Savi, a koliko smo zapazili, informacije o programu mogu se dobiti skoro pa jedino na službenoj stranici Grada Zagreba. Dakle, na niti jednom portalu koji se bavi scenom nema obavijesti o tome. “Savršena promocija”, zar ne?

Što se pak tiče izraleske grupe Jamaya, Zagrepčani će imati još jednu priliku da je poslušaju večeras u petak 12. srpnja (zanimljivo je da na stranicama Grada Zagreba 12. srpanj pada u četvrtak), na Strossmayerovom trgu, nakon što su večer prije na pozornici primjerenoj Stonesima svirali pred deset ljudi.

Želite li osjetiti nezaboravni osjećaj samoće pred gigantskom pozornicom ovog ljeta u Zagrebu slobodno posjetite “Ljeto na Savi”, ulaz na sve koncerte je slobodan.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X