Debi album grupe Zebra Dots izlazi 23. studenog

Skupina Zebra Dots prvo je glazbeno ime s kojim je Universal Music Austria & Western Balkans potpisao ekskluzivni ugovor u regiji i time započeo fazu širenja svog poslovanja na Zapadnom Balkanu i ulaganja u lokalni repertoar.

Zebra Dots 'Walking On A Chance'

Glavni vokal, talk-box i producent ZEBRA DOTS je internacionalno poznati i nagrađivani Koolade, koji je do sada surađivao s mnogim velikim imenima globalne glazbene scene. Glavni vokal daje i prelijepa Sasha Aleksandra Danilova iz Slovenije, a ZEBRA DOTS idealno upotpunjuju Ivo Rimc (bubnjevi), Erik Marenče (klavijature), Jernej Kržič (bas) i Andraž Mazi (gitara).

Jedinstveni spoj dva glavna vokala, uz talentirane i kvalitetne glazbenike koji groovy melodije čine autentičnim, živim i zavodljivim, čini njihov zvuk posebnim i interesantnim, u što se slušatelj može uvjeriti i putem debitantskog singla ‘Walking On A Chance’.

Debitantski album „Walking on a Chance“, najavljen istoimenim singlom, u prodaji će se naći 23.11.2012. i cjelina je prožeta različitim žanrovima među kojima dominiraju Funk, Pop, R&B i Dance. Sami ZEBRA DOTS svoj stil opisuju kao „Elektronsko Akustični Doživljaj – prepun pozitivne i plesne energije“.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X