Deftones objavili album ‘Ohms’

Uigrane i iskusne snage Chino Moreno, Frank Delgado, Stephen Carpenter, Abe Cunningham i Sergio Vega koji čine obožavani sastav Deftones, objavili su dugoiščekivani, deveti studijski album ‘Ohms’.

Deftones ‘Ohms’

Četiri godine koliko je prošlo od posljednjeg studijskog izdanja “Gore”, novi album je najavljen 21. kolovoza s istoimenim singlom i pratećim video spotom, nakon kojega je bend prošli tjedan fanove počastio i s drugim singlom “Genesis”. Album su producirali Deftonesi uz pomoć dugogodišnjeg suradnika Terryja Datea.

Ove godine obilježeno je i 20 godina od njihovog monumentalnog albuma “White Pony”. Ranije ove godine na online konferenciji za medije, bend je između ostalog najavio da će objaviti i popratni remiks LP pod nazivom “Black Stallion”, čiju su ideju zamislili tijekom stvaranja originalnog albuma “White Pony”.

Nakon ovogodišnje odgode, od koncertnih aktivnosti na našem području, vrijedi istaknuti kako Deftones sljedeće godine nastupaju na zagrebačkom INmusic festivalu gdje će uživo predstaviti novi materijal.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X