Denis Špičić – Nisde novim singlom vodi vas ‘Negdje drugdje’

Denis Špičič i Marko Novosel autori su teksta, a glazbu potpisuje Zdeslav Klarić.

Denis Špičić – Nisde (foto: Saša Welles)

Nakon posljednjeg singla “Gazda”, Denis Špičić – Nisde, svima poznat iz benda Detective Jones objavljuje novi singl “Negdje drugdje”. Ovo je već šesti singl po redu koji spaja rap i rock ‘n’ roll stvarajući tako jednu lijepu priču nastalu u već poznatoj suradnji s Bojanom Šalamonom – Shallom.

– Ovo je nova – stara stvar koja je nastala u tranziciji žanrova iz rapa u rock ‘n’ roll. Zaista se nadam da će se svidjeti slušateljima i da će je doživjeti na način na koji smo je i mi doživjeli. – izjavio je Denis.

Oni koji duže prate rad Denisa Špičića – Nisdea, upoznati su s njegovim minulim radom u rapu. Nakon nekoliko demo izdanja, brojnih nastupa i suradnji, nastaje ideja za nešto drugačiji pristup glazbi. Detective Jones, započet kao projekt, izrastao je u bend Detective Jones. Početna ideja bila je snimiti nekoliko pjesama, a zatim je prerasla u album koji će do kraja ove godine izaći za Dallas Records.

Denis Špičič i Marko Novosel autori su teksta, a glazbu potpisuje Zdeslav Klarić. Iza produkcije stoji Bojan Šalamon – Shalla, a pjesma je snimljena u studiju Rubikon Sound Factory. Video koji ćete pogledati potpisuje Filip Filković – Philatz.

Poslušajte novi singl koji će vas zasigurno odvesti “Negdje drugdje”!

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X