Detroit Groove Gang objavio album ‘Live at Rock Starci’

Radi se o snimci njihovog furioznog seta odsviranog 22. srpnja ove godine na festivalu Rock Starci.

Detroit Groove Gang ‘Live at Rock Starci’

Bend je na pozornicu stupio u dva ujutro kad se broj posjetitelja mogao na prste izbrojati i pokazao ubitačnu snagu, strast i energiju koja melje sve pred sobom.

“Za razliku od prošlog live albuma „Gotta Feel Live” koji je snimljen u detroitskoj Vintage Industrial Areni pred gotovo 32.000 ljudi, Detroit Groove Gang ovim izdanjem pokazuje da je uvijek isti i da se uvijek jednako daje, da ostavlja srce na terenu, da obrambeno ne uzmiče ni jarda, a u napadu ne preza ni pred probijanjem ni pred bacanjem dugih ruta”, stoji u najavi albuma.

Najava u nastavku pruže slične inforamcije karakteristične za objave Detroit Groove Ganga: “Osjetili su to i recenzenti vodećih svjetskih glazbenih časopisa i portala, davši, svi od reda, ovom izdanju najviše ocjene. Spomenimo samo 5 zvjezdica u Rolling Stoneu, The Guardianu, The Timesu i peticu u časopisu Mojo. Iggy Pop na svom je profilu podijelio ovaj album, a Viagra Boys dečke žele za predgrupu na sljedećoj europskoj turneji. Koncert su snimili Richie Sombrero, dugogodišnji prijatelj i suosnivač bande, te Tomislav Babić. Produkciju izdanja potpisuje Detroit Groove Gang, a za likovno je oblikovanje naslovnice zaslužan Dan Marino Jr.”

„Live At Rock Starci” možete slušati na streaming servisima i Bandcampu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X