Die Ärzte koncert u Močvari rasprodan u 90 minuta

Kako smo bili jako ponosni što smo dobili jedinstvenu priliku organizirati Die Ärzte koncert, jednako smo ponosni što je isti rasprodan u 90 min i time postao najbrže rasprodani koncert u povijesti Močvare! – poručuju iz iz direkcije kluba.

  • 12
    Shares
Die Ärzte rasprodali Močvaru

Ukratko, tako će najbrži sretnici imati zaista nezaboravan doživljaj gledanja stadionskog benda u najintimnijem mogućem ugođaju.

Iduće godine Močvara će slaviti 20 godina neumornog rada na kulturnoj sceni Hrvatske i izričita je želja benda da se koncert održi u tom klubu, stoga neće doći do prebacivanja koncerta u neki veći prostor.

Eventualni preprodavači također neće doći u priliku za brzu i unosnu zaradu, jer iz Močvare poručuju: “Ako su vam još u sjećanju ljetne avanture gdje ste “prodali Švabi burek za 150 kn” i maštali o nečem sličnom sa Die Arzte ulaznicama – osmislite bolji poslovni plan. Svaka ulaznica je personalizirana i vezana uz osobni dokument kupca kako bi se onemogućila preprodaja.”

Sukladno tome klub apelira da ne nasjedate na razne moguće pokušaje prodaje ulaznica koje se mogu pojaviti. One su sigurno krivotvorene i nećete moći ući u klub.

  • 12
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh