Podijelili smo 2×2 ulaznice za Interpol na Krku

Bend nastupa u večeras u Diamond Clubu u Malinskoj

Interpol (foto: Ebru Yildiz)

Miljenici domaće publike Interpol vraćaju se u Hrvatsku. Koncert u Diamond Clubu na otoku Krku održat će se u srijedu 19. srpnja.

Ravno do dna podijelio 2×2 ulaznice.  Točan odgovor na pitanje: Koliko članova broji bend Interpol? glasi tri, a ulaznice su osvojili Marina Linardić i Zoran Kraljević.

Interpol je lani razveselio obožavatelje diljem svijeta novim albumom “The Other Side of Make-Believe”, koji dokazuje da su na istoj razini kao i na samom početku karijere. I u studiju i na sceni su odmjereni – i glazbom i riječima gađaju tamo gdje treba. “Još uvijek (sam) u formi, moje metode su usavršene”, pjeva Paul Banks u pjesmi “Toni”, nosećem singlu novog albuma.

Album je poseban i po načinu na koji ga je bend stvarao, zbog svima poznatih – pandemijskih – razloga, Interpol je 2020. bio raštrkan po svijetu. Pjevač Paul Banks, gitarist Daniel Kessler i bubnjar Sam Fogarino pisanje “The Other Side of Make-Believe” započeli su u samoći. “Stvarno smo izvukli najbolje iz situacije”, kazao je Fogarino. “Rad u samoći bio je sirov ispočetka, ali nam se otvorilo blistavo novo poglavlje”, potvrdio je Kessler. Unutarnja harmonija i mir koji su članovi Interpola pronašli osjeća se i u novim pjesmama – one slušatelju ostavljaju puno prostora za razmišljanje i maštu. Tome je zasigurno doprinio i Banksov boravak u Edinburghu gdje je proveo čak devet mjeseci – ugodno zavaljen u fotelju kraj prozora s olovkom u ruci, blokom i bas gitarom. “Obično pišemo uživo, ali se prvi put nisam derao preko bubnja. Daniel i ja imamo dovoljno jaku kemiju da sam mogao zamisliti kako bi moj glas zvučao preko šturih demo snimki koje mi je poslao mailom”, opisao je Paul Banks proces pisanja pjesama.

Bend se na kraju sastao u unajmljenoj kući na Planinama Catskill u državi New York, tamo su iznjedrili novi materijal, a završili su ga u Sjevernom Londonu gdje su prvi put radili s legendarnim producentom Floodom (Mark Ellis), kao i sa svojim prijašnjim suradnikom Alanom Moulderom, koji je koproducirao album.

Diamond Club (foto: Promo)

Na svjetskoj turneji, u sklopu koje dolaze i na Krk, odsvirat će i zlatne hitove sa svih prethodnih albuma, kao i nove pjesme koje tek trebaju naći put do srca obožavatelja. Novi materijal predstavit će domaćoj publici na ovom “morskom koncertu” u jedinstvenom prostoru Diamond Cluba, koji će zasigurno doprinijeti tome da ovaj koncert postane veličanstven događaj.

Diamond Club je mjesto koje nudi glazbu i zabavu posjetiteljima iz cijelog svijeta. Smješten na otvorenom u srcu otoka Krka lako je dostupan gostima iz cijele Hrvatske, ali i okolnih zemalja. Diamond Club nije samo destinacija zabave već i mjesto koje obogaćuje kulturnu ponudu otoka Krka i cijelog sjevernog Jadrana. Cijeli prostor kluba, građen kao arena sa stepenastom terasom, pretvara se u savršenu ljetnu pozornicu namijenjenu za partyje popularne elektroničke glazbe, ali i za koncerte, predstave, filmske projekcije i druga kulturna zbivanja. I sve to s impresivnim pogledom na Kvarnerski zaljev.

Jedan od dva najveća hrvatska otoka, Krk, definitivno je najbogatiji raznovrsnim mjestima, gradićima i ostalom ponudom. Omiljena je destinacija, ne samo stanovnicima Zagreba i sjeverne Hrvatske, nego i Slovenije, Austrije, Njemačke, Italije… Zbog svoje povezanosti s kopnom, Krk spaja najbolje od oba svijeta. Pristupačan je kao da se nalazi na obali i to blizu prometnog čvorišta Rijeke, a opet pruža sve što krasi jedan otok – kristalno more na plažama i uvalama te pravi otočki đir.

Interpol uživo 19. srpnja u klubu Diamond na Krku zaista je koncert koji se ne smije propustiti. Ulaznice možete kupiti na platformi Entrio. Ulaznice se prodaju po cijeni od 39 eura za regularne te 79 eura za VIP. Ono što VIP ulaznice podrazumijevaju su zaseban ulaz u klub, pristup balkonu te udobnoj sjedećoj zoni, također gosti u VIP dijelu imaju zaseban bar kao i sanitarne čvorove.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X