Tko ide na zagrebački koncert grupe Letu štuke

Sarajevska grupa Letu štuke u petak 27. svibnja objavljuje treći studijski album i priređuje koncert u zagrebačkom Hypo Centru. Ravno Do Dna je podijelio 2×2 ulaznice.

Letu štuke - zagrebački koncert

Treći studijski album grupe Letu štuke pojavit će se u prodaji na dan kada će bend održati zagrebački promotivni koncert 27. svibnja u Hypo Centru. Album se zove kao i najavni singl “Brojevi računa”.

Album popularnih Sarajlija donosi deset novih pjesama, nove harmonije, ritmove i intonacije, Kako kaže Đani Pervan, producent albuma i član benda. Inspiracija za album mu je bila eksperimentalna elektronska muzika sredine ’80-tih i domaća glazba na sličnom tragu iz tog doba. “Brojevi računa” će se na zagrebačkom koncertu prodavati po promotivnoj cijeni. Osim toga, fanovi će imati priliku družiti se sa Štukama budući će band nakon koncerta potpisivati tek izašli album.

Cijena uklaznice je još samo danas 70 kuna, a na dan koncerta 90 kuna.

Ravno Do Dna je podijelio 2×2 ulaznice za koncert Štuka. Sretni dobitnici su Damir Jović i Damir Hladnić. Dobitnike njihove ulaznice čekaju na ulazu u Hypo Centar. Ugodan provod.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X