Podijelili smo 4 ulaznice i CD-e za večerašnji nastup The Chwegera

Danas će Vintage Industrial Bar ugostit će jednu od najosebujnijih pulskih grupa – grupu The Chweger.

The Chweger

The Chweger su na glazbenu scenu stupili 2007. vrlo zapaženim i od kritike hvaljenim istoimenim debi albumom. Pet godina kasnije, u listopadu 2012. godine, u nešto izmjenjenoj postavi vraćaju se albumom ‘Mir’ koji je kao i njegov prethodnik ”pokupio” hvale publike i kritike. Nastupom 05. travnja u Vintage Industrial Baru The Chweger će svoj novi album po prvi puta koncertno predstaviti zagrebačkoj publici.

‘Mir’ je snimljen u poznatom pulskom studiju Partyzan, a producirao ga je renomirani, višestruko nagrađivani Edi Cukerić koji je svoj pečat ostavio i na albumima The Bambi Molestersa, Goribora, Darka Rundeka, Gustafa, Hladnog piva, Nole i Dogme koja će 28. ožujka također svoj posljednji album ‘Error.spam’ predstaviti u Vintageu. Nakon što je prošao kroz Cukerićeve ruke, album je poslan u London na mastering kod Streakyja Geeja koji je radio mastering za zvijezde poput Mobyja, Depeche Modea, Groove Armade, Fatboyj Slima, Snow Patrola…

Točan odgovor na pitanje: Koliko album je do sada snimila grupa The Chweger? glasi: Dva. Po dvije ulaznice i CD “Mir” dobile su Ana Bogdan i Ana Jurinović, koje ovim putem obavještavamo da ih njihovi pokloni čekaju na ulazu u Vintage Industrial Bar.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X