Podijelili smo 4 ulaznice i CD-e za večerašnji nastup The Chwegera

Danas će Vintage Industrial Bar ugostit će jednu od najosebujnijih pulskih grupa – grupu The Chweger.

The Chweger

The Chweger su na glazbenu scenu stupili 2007. vrlo zapaženim i od kritike hvaljenim istoimenim debi albumom. Pet godina kasnije, u listopadu 2012. godine, u nešto izmjenjenoj postavi vraćaju se albumom ‘Mir’ koji je kao i njegov prethodnik ”pokupio” hvale publike i kritike. Nastupom 05. travnja u Vintage Industrial Baru The Chweger će svoj novi album po prvi puta koncertno predstaviti zagrebačkoj publici.

‘Mir’ je snimljen u poznatom pulskom studiju Partyzan, a producirao ga je renomirani, višestruko nagrađivani Edi Cukerić koji je svoj pečat ostavio i na albumima The Bambi Molestersa, Goribora, Darka Rundeka, Gustafa, Hladnog piva, Nole i Dogme koja će 28. ožujka također svoj posljednji album ‘Error.spam’ predstaviti u Vintageu. Nakon što je prošao kroz Cukerićeve ruke, album je poslan u London na mastering kod Streakyja Geeja koji je radio mastering za zvijezde poput Mobyja, Depeche Modea, Groove Armade, Fatboyj Slima, Snow Patrola…

Točan odgovor na pitanje: Koliko album je do sada snimila grupa The Chweger? glasi: Dva. Po dvije ulaznice i CD “Mir” dobile su Ana Bogdan i Ana Jurinović, koje ovim putem obavještavamo da ih njihovi pokloni čekaju na ulazu u Vintage Industrial Bar.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X