Podijelili smo 4 ulaznice za koncert grupe The Cribs

Britanski indie trojac nastupa u Velikom pogonu Tvornice kulture u nedjelju 18. studenog. Cijena ulaznice u pretprodaji je 80 kuna, na dan koncerta 100 kuna. Mi smo podijelili 2×2 ulaznice.

The Cribs

The Cribs su engleski tročlani indie rock bend iz Wakefiledla. Članovi benda su blizanci Gary i Ryan Jarman i njihov mlađi brat Ross Jarman.  U međuvremenu im se priključio bivši član bendova The Smiths i Modest Mouse, gitarist Johnny Marr. Marr je napustio bend u 2011. Nakon odlaska Marra bend je odlučio za koncerte unajmiti gitarista Davida Jensa iz Nine Black Alps.

Tijekom svojih prvih koncerata, britanski tisak je bend uspoređivao sa sličnim bendovima tog vremena poput The Libertines, budući da su britanskom scenom u to vrijeme dominirali američki alternative rock bendovi.

Bend je prerasao tu oznaku s izlaskom trećeg albuma. U 2008. magazin Q je bend proglasio “Najvećim kultnim bendom u UK”.

Kao predgrupa će nastupiti domaći bend Vlasta Popić.

Odgovor na pitanje: Iz kog grada dolaze The Cribs? glasi Wakefiledl, a po dvije ulaznice dobili su Nataša Šćepančević i Fran Brdar.

Dobitnike karte čekaju na ulazu u Tvornicu. Dobar provod!

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X