Podijelili smo ulaznice za koncert The Jim Jones Revue

Prošlogodišnji dolazak Jim Jones Revuea u zagrebačku Tvornicu među publikom i medijima ostao je zapamćen kao adrenalinska rokenrol eksplozija koja je iznimno ugodno iznenadila sve. Koncert je i bendu ostao u odličnom sjećanju, stoga ne čudi da se uz objavu novog studijskog albuma vraćaju u klub u Šubićevu. Novi “sudar” The Jim Jones Revuea i domaće publike dogovoren je za petak, 24. svibnja. Mi smo podijelili četiri ulaznice.

The Jim Jones Revue

“Rock n’ roll psihoza, ludilo, kotrljanje, adrenalin, energija… Teško je pronaći superlativ za jučerašnji nastup Jim Jones Revuea u Tvornici.” – tim riječima se kolega Zoran Stajčić osvrnuo na premijerni koncert Britanaca u Zagrebu, u travnju prošle godine. Nešto više od godinu kasnije Jim Jones i njegova svita nam se vraćaju bogatiji za novi studijski album naziva “The Savage Heart” koji, kao i njegov prethodnik, nosi producentski pečat Jima Sclavunosa. Caveov i Grindermanov bubnjar sjajno je ulovio sirovost Jonesovog benda i u devet bučnih pjesama nastavio putem zacrtanim debijem “The Jim Jones Revue” i  nastavkom “Burning Your House Down”, albumima koji su im donijeli fanove poput Liama Gallaghera i The Bad Seedsa te nastup na Lettermanovom showu. “The Savage Heart” svojim kontrolirano nekontroliranim izljevima rokenrol bijesa konačno su postavili Jonesovu bandu gdje joj je mjesto. Bend je to kojeg je pratio epitet beskompromisne koncertne mašine čiji su studijski uratci ipak slabije prolazili kod publike. Sve to se sad promjenilo i baš u pravo vrijeme, prije ponovnog ukazanja pred hrvatskom publikom.

Ulaznice za koncert The Jim Jones Revue nalaze se u prodaji po cijeni od 80 kuna, dok će na dan koncerta koštati 100 kuna.

Točan odgovor na pitanje: Kako se zove posljednji, treći po redu, studijski album grupe The Jim Jones Revue? glasi: The Savage Heart, a po jednu ulaznicu dobili su: Dijana Juroš, Vedran Karadža, Vanja Štalec i Luka Zadro. Dobitinike ulaznice čekaju na ulazu u Tvronicu te se ovim putem mole da sa sobom ponesu osobne iskaznice.

Saznajte više: The Jim Jones Revue ‘The Savage Heart’ – divlji u srcu i izvan njega

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X