Podijelili smo CD-e i ulaznice za koncert grupe Ogenj u Tvornici

Trenutno najatraktivniji predstavnici domaće etno scene, koprivnički folk/rock kvintet Ogenj, nakon što je početkom mjeseca objavio hvaljeni debi album ‘Domaj’, najavio je koncertnu promociju 28. travnja u Tvornici kulture. Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice kao i dva albuma dobitnicima.

  • 9
    Shares
Ogenj (Foto: Bojan Koštić)

Nakon zagrijavanja u sklopu Dana prodavaonice ploča 21. travnja u zagrebačkom Dancing Bear shopu, grupa Ogenj će ‘založiti koncertnu atru’ i u Tvornici kulture 28. travnja. Promotivne djelatnosti albuma “Domaj” prati i video singl “Ljubaf na najjakše” o kojem grupa Ogenj kaže: ”Ljubaf na najjakse je logični nastavak “Lepe Mare”. Došlo je vrijeme da se dekla uda, pa su njegovi došli njezinima isprositi. Cujzeka već poznajemo od prije (Lepa Mara). Nadali smo se da bude lakše i da mladi odlaze na svoje. No, mladoj je ostalo – kuhati beda, prati mu gače, krpati štomfe al’ “Ljubaf na najjakše””.

Koncertna promocija ujedno je i prilika za povoljno nabavljanje albuma “Domaj”. Naime, upad iznosi 30 kuna, ali postoji i promo paket u kojem se za 59 kuna dobije ulaznica i CD “Domaj”. I to sve na entrio.hr.

Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice kao i dva albuma dobitnicima. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove novi singl grupe Ogenj? glasi: “Ljubaf na najjakše”. Po dvije ulaznice i jedan CD dobili su Antonino Šimić i Ivo Živković. Ulaznice dobitnike čekaju na ulazu pred koncert. Ovim putem obavještavamo dobitnike da će ih CD-i čekati na njihovo ime u Dancing Bear glazbenom shopu u Gundulićevoj ulici od srijede 2. svibnja.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  • 9
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X