Podijelili smo festivalske ulaznice za austrijski Donaufest

‘Drugačije beskonačno sada’, moto je novog šestodnevnog izdanja Donaufestivala, koji će se održati u austrijskom Kremsu od 27. do 29. travnja i od 4. do 6. svibnja i tijekom dva vikenda predstaviti spektar audio-vizualnih iskustava kao i svoju eno i gastro ponudu. Ravno do dna je podijelio dvije festivalske ulaznice.

  • 9
    Shares
Logo Donaufestivala 2018.

“Donaufest 2018 preispituje frakture u operativnom sistemu beskonačnog sada i potencijale ubrzanja i usporavanja, pretjerivanja i odbijanja, a u bezmjesnom svijetu networkinga traga za nečim staromodnim: prisutnošću, trenucima intime, offline ritualima te tvrdoglavom i trajnom iskustvu vremena u glazbi i umjetnosti”, navode organizatori.

Na ovim stranicama možete pronaći kompletan program festivala, a festivalske lokacije uključuju i Festival Centre: Messegelände, Utzstraße 12; Klangraum Krems Minoritenkirche i Forum Frohner, Minoritenplatz 5; Kunsthalle Krems, Franz-Zeller-Platz 3.

Sve informacije o ulaznicama i cijeni ulaznica možete pronaći ovdje.

Donaufestival

Ravno do dna je podijelio dvije ulaznice za prvi vikend od (4. i 5. svibnja). Po jednu festivalsku ulaznicu dobili su Denis Pepić i Marko Bađun. Upute za dobitnike su da se trebaju javiti na press pult festivala gdje će dobiti svoje festivalske ulaznice. Ugodan provod!

  • 9
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X