Podijelili smo festivalske ulaznice za austrijski Donaufest

‘Drugačije beskonačno sada’, moto je novog šestodnevnog izdanja Donaufestivala, koji će se održati u austrijskom Kremsu od 27. do 29. travnja i od 4. do 6. svibnja i tijekom dva vikenda predstaviti spektar audio-vizualnih iskustava kao i svoju eno i gastro ponudu. Ravno do dna je podijelio dvije festivalske ulaznice.

Logo Donaufestivala 2018.

“Donaufest 2018 preispituje frakture u operativnom sistemu beskonačnog sada i potencijale ubrzanja i usporavanja, pretjerivanja i odbijanja, a u bezmjesnom svijetu networkinga traga za nečim staromodnim: prisutnošću, trenucima intime, offline ritualima te tvrdoglavom i trajnom iskustvu vremena u glazbi i umjetnosti”, navode organizatori.

Na ovim stranicama možete pronaći kompletan program festivala, a festivalske lokacije uključuju i Festival Centre: Messegelände, Utzstraße 12; Klangraum Krems Minoritenkirche i Forum Frohner, Minoritenplatz 5; Kunsthalle Krems, Franz-Zeller-Platz 3.

Sve informacije o ulaznicama i cijeni ulaznica možete pronaći ovdje.

Donaufestival

Ravno do dna je podijelio dvije ulaznice za prvi vikend od (4. i 5. svibnja). Po jednu festivalsku ulaznicu dobili su Denis Pepić i Marko Bađun. Upute za dobitnike su da se trebaju javiti na press pult festivala gdje će dobiti svoje festivalske ulaznice. Ugodan provod!

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X