Podijelili smo ulaznice za 2CELLOS u Areni Zagreb

2CELLOS će 12. lipnja nastupiti u zagrebačkoj areni pred najvećom publikom, do sada je više ljudi bilo jedino na mjestima gdje su gostovali uz Eltona Johna. Mi smo jednu sretnicu nagradili s dvije ulaznice.

2 CELLOS (Foto: Nino Šolić)

U prvom dijelu koncerta 2CELLOS će uz podršku Zagrebačke filharmonije odsvirati izbor iz bogatog klasičnog repertoara koji je sve do 2011. godine, obilježio njihovo obrazovanje i formirao ih u vrhunske čeliste. Slavna obrada pjesme Michaela Jacksona “Smooth Criminal” proslavila ih je u svijetu te je snimljen album “2CELLOS Luka Sulic & Stjepan Hauser” (Sony Masterworks/Menart). Skladbe s uspješnog prvog albuma 2CELLOS će izvesti u drugom dijelu koncerta. Koncert je sjedeći.

Veliki interes za dolazak na koncert postoji i iz susjednih zemalja (Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Mađarske i Austrije) jer je ovo rijetka prilika vidjeti ovaj uspješan duo u regiji zbog velike zauzetosti turnejom sa Sir Eltonom Johnom.

Ovaj koncert će biti jedinstven doživljaj i za one koji su već gledali 2CELLOS jer ovoga će puta nastupiti uz podršku Zagrebačke filharmonije.

Odgovor na (ultra-teško) pitanje: Kojim singlom Michaela Jacksona su se 2CELLOS probili na sceni? je “Smooth Criminal” Michaela Jacksona, a dvije ulaznice (koje šaljemo poštom) osvojila je Branka Bodan iz Zagreba.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X