Podijelili smo ulaznice za doček Nove 2017. godine uz Kawasaki 3P u Vintage Industrial Baru

Kawasaki 3P 31. prosinca u Vintage Industrial Baru sviraju na dočeku Nove 2017. godine. Ravno do dna podijelio je dvije ulaznice.

Kawasaki 3P u Vintage Industrial Baru
Kawasaki 3P u Vintage Industrial Baru

Prošle godine napokon su izbacili novi studijski album “Goli zbog pasa”, rasprodali mali i veliki pogon Tvornice Kulture, cijelo ljeto svirali diljem Hrvatske, a highlight 2016. godine im je definitivno bio iznenadni nastup na mainstageu INmusic festivala pred nekoliko tisuća ljudi koji su očekivali koncert grupe Skunk Anansie, a dobili nevjerojatno dobar Kawasaki 3p.

Ulet u Novu godinu s Kawasaki 3p-om sigurno ne može bit loš ulet.

S prvim setom startaju u 23:30 h, s drugim kad se dobiju od prvog. U pauzama i sve do kraja, odnosno do 6:00 h, glazbeno pojačanje pružat će im Frajman, najsenzibilniji, najboležljiviji, ali i najbolji DJ u gradu.

Cijena karte je 100 kn u pretprodaji, i 140 kn u slavljeničkoj noći. Ulaznice potražite u Dirty Old shopu (Tratinska 18) , Vintage Industrial Baru (na šanku), i u Kavezu. Početak programa 21:00 h.

Ravno do dna podijelio je 2×1 ulaznicu. Točan odgovor na pitanje: Koja po redu godina počinje nakon isteka ponoći 31. 12. 2016.? glasi: 2017. godina. Po jednu ulaznicu za doček dobile su Svjetlana Duduć i Alenka Petras. Dobitnice ulaznice čekaju u Vintage Industrial Baru.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X