Podijelili smo ulaznice za koncert Bad Daughter u Pogonu Jedinstvo

Bad Daughter će održati koncertnu promociju albuma ‘Let Me Panic’ u petak 6. svibnja 2022. u pogonu Jedinstvo. Po prvi puta će tako Bad Daughter uživo predstaviti hvaljeni prvijenac koji je osvojio nagrade za najbolji album 2021. godine. Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice.

Bad Daughter (Foto: promo)

Bad Daughter je, nakon Lovely Quinces, nova glazbena inkarnacija Dunje Ercegović. Kroz solo projekt Bad Daughter poigrava se unutar granica indie pop žanra dajući mu svoju nešto tamniju, ali i dalje plesnu i pitku viziju. Album “Let Me Panic” nastajao je tri godine, a rađen je u suradnji s Leonardom Klaićem koji potpisuje produkciju i aranžmane.

Pjesme plešu unutar indie pop žanra, s osjetnim naslanjanjem na elektonsku glazbu, odnosno kako Dunja dodatno pojašnjava, pune su utjecaja koji proizlaze iz svega što ona i Leo privatno slušaju. Album donosi osam pjesama, među kojima su i ”Favourite Game”, koju prati i sjajan video spot, kao i “Thick”, te singl “New Lover”. Album “Let Me Panic” objavljen je u izdanju LAA i dostupan je na svim streaming servisima.

Ulaznice su u prodaji od petka, 11. veljače, po cijeni od 60 kn. Ta cijena je aktualna do 13. ožujka, a dan nakon ulaznice će biti 70 kn. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 80 kn. Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima kao i online na www.eventim.hr.

Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove album Bad Daughter? glasi: “Let Me Panic”.

Po dvije ulaznice dobili su Perica Šimundić i Ana-Marija Vidaković. Dobitnike će ulaznice čekati u Pogonu Jedinstvo prije početka nastupa.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X