Tko ide na koncert Brkova u Dom sportova

Punk rock folk mašinerija Brkovi održat će u subotu 7. ožujka 2015. koncert u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova. Ravno do dna podijelio je dvije ulaznice.

Brkovi
Brkovi

Nema kluba i festivala na kojem nisu nastupili, suvereno se probivši iz zadnjih redova i malih slova do statusa headlinera. U svojim pjesmama Brkovi vole i pate, ljube i tuku, tješe se hladnim whiskeyem i gramom heroina, radije će s frendovima piti rujno vino, nego neku kurvu voditi u kino… Albume nazivaju “Pizda materina”, svjesno živciraju dušmane i dušebrižnike i skupljaju iz dana u dan sve veću armiju fanova. Na diskografskom kontu bend ima četiri studijska izdanja – “Punkfolkwellness”, “Društvo brkatih mladića”, “Balkanski Esperanto” i “Pizda materina” – te kompilaciju “Brkati gosti” na kojoj grupe iz regije sviraju njihove pjesme.

Splitski reperi Kiša metaka i zagrebački punk rokeri Šank!? nastupit će kao specijalni gosti na najvećem koncertu Brkova.

Ravno do dna podijelio je dvije ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove posljednji album Brkova? glasi: “Pizda materina”, a po jednu ulaznicu dobili su Dalibor Šošić i Stela Miler.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X