Tko ide na koncert Brkova u Dom sportova

Punk rock folk mašinerija Brkovi održat će u subotu 7. ožujka 2015. koncert u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova. Ravno do dna podijelio je dvije ulaznice.

Brkovi
Brkovi

Nema kluba i festivala na kojem nisu nastupili, suvereno se probivši iz zadnjih redova i malih slova do statusa headlinera. U svojim pjesmama Brkovi vole i pate, ljube i tuku, tješe se hladnim whiskeyem i gramom heroina, radije će s frendovima piti rujno vino, nego neku kurvu voditi u kino… Albume nazivaju “Pizda materina”, svjesno živciraju dušmane i dušebrižnike i skupljaju iz dana u dan sve veću armiju fanova. Na diskografskom kontu bend ima četiri studijska izdanja – “Punkfolkwellness”, “Društvo brkatih mladića”, “Balkanski Esperanto” i “Pizda materina” – te kompilaciju “Brkati gosti” na kojoj grupe iz regije sviraju njihove pjesme.

Splitski reperi Kiša metaka i zagrebački punk rokeri Šank!? nastupit će kao specijalni gosti na najvećem koncertu Brkova.

Ravno do dna podijelio je dvije ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove posljednji album Brkova? glasi: “Pizda materina”, a po jednu ulaznicu dobili su Dalibor Šošić i Stela Miler.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X