Podijelili smo ulaznice za koncert Ede Maajke u Tvornici

Edo Maajka će u zagrebačkoj Tvornici nastupiti u petak 7. lipnja, a mi smo podijelili četiri ulaznice.

Edo Maajka

Jedan od najboljih repera ovih prostora, Edin Osmić, poznatiji kao Edo Maajka, nastupit će u Tvornici kulture 7. lipnja. Legendarni hip hoper, sada trajno nastanjen u Izraelu donosi u klub u Šubićevoj pregršt oštrih rima, zaraznih refrena i teških beatova iz svih faza njegove karijere.

Na set listi naći će se hitovi sa svih pet studijskih albuma, od epohalnog debija “Slušaj mater”, megahitova “No Sikiriki” i “Stig’o ćumur”, hvaljenog četvrtog izdanja “Balkansko, a naše”, pa sve do odličnog prošlogodišnjeg “Štrajk mozga” ne kojem se Edo predstavio u možda i najžešćem izdanju dosad.

Na jednom od najvažnijih hip hop koncerata ovog proljeća u Zagrebu Edu će pratiti DJ-i Oli Do Boli i jedan od najtalentiranijih bosansko-hercegovački DJ A Skitzo.

Ulaznice u pretprodaji iznose 50 kuna, dok će na dan koncerta koštati 70 kuna.

Točan odgovor na pitanje: Kako se zove posljedni album Ede Maajke? glasi: Štrajk mozga, a po jednu ulaznicu za koncert dobili su: Ivona Miličević, Ana Dimitrijević, Vinko Šarić i Jasenko Sadžak.

Ulaznice dobitnike čekaju na ulazu u Tvornicu i ovim putem se obavještavaju da sa sobom ponesu osobnu iskaznicu, jer u suprotnom neće moći podići ulaznicu.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X