Podijelili smo ulaznice za koncert Emme Morton & The Graces u Tvornici kulture

Škotsko-talijanski trio Emma Morton & The Graces nastupit će u sklopu svoje europske turneje u Tvornici kulture u srijedu, 28. studenog promovirati svoj hvaljeni album prvijenac ‘Bitten by the Devil’. Ravno do dna je podijelio 3×2 ulaznice.

  • 12
    Shares
Emma Morton

Najnoviji je to projekt škotske kantautorice Emme Morton koja je u suradnji s bubnjarem Pierom Perellijem i gitaristom Lucom Giovacchinijem snimila album s puno sirovog jazza, roots rocka i folka. Na tom debitantskom ostvarenju njezin glas prelazi preko nezaustavljivih, duboko intimnih tekstova i vodi nas kroz kontaminirane zvučne zone u kojima istražuje mračni svijet seksa, depresije, prevare, S&M-a, nasilja i slobode.

Kroz studio su tijekom snimanja prve ploče prošli brojni renomirani glazbenici kao što su Raphael Gualazzi, Gabriele Evangelista, Antonio Gramentieri (Sacri Cuori, Don Antonio) i osvajač Grammy nagrade Gene Paul, a produkt njihove suradnje glazba je koju upravo promoviraju na turneji diljem Europe, pa tako i u Šibeniku.

Lokalnoj publici Emma Morton predstavit će se na vrhuncu dosadašnje glazbene karijere. Osim povećanog broja nastupa na televizijskim i radio stanicama, uspjela se domoći i top pozicija na glazbenim top ljestvicama. Surađivala je s brojnim uglednim izvođačima kao što su Raphael Gualazzi, Olly Murs, Gary Lucas, Petra Magoni, Alejandro Escovedo, Glen Hansard i DJ Mollela.

‘Emma Morton & the Graces uvlače vas u svoj provokativni i misteriozni svijet suprotstavljenih doživljaja ljubavi i mržnje, straha i slobode. Njezine očaravajuće oči i duboki glas ostavljaju snažan dojam pa vam se čini kao da joj je svaki nastup posljednja ispovijed. Nezaustavljiva je, baš kao i bend koji grmi i razara pa zvuče kao da ih je dvadeset’, piše o njima Moodboard Magazine.

Ravno do dna je podijelio 3×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove album Emme Morton & The Graces? glasi: “Bitten by the Devil”. Po dvije ulaznice dobili su: Elena Kusalo, Ivan Grobenski i Boran Mitrović. Dobitnike ulaznice čekaju pred početak koncerta u Tvornici.

  • 12
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X