Tko ide na koncert grupe Andrija u Tvornici kulture

Dinarski/alter, noise, punk/cabaret prepad, porijeklom iz Livna, bend Andrija, u Tvornici kulture 8. ožujka promovira peti studijski album ‘Izvoli Voli’. Ravno do dna je podijelio 3×2 ulaznice.

  • 8
    Shares
Andrija (Foto: promo)

“”Izvoli Voli” je do sada nas najjasniji album što se zvuka tiče. Dobili smo ono što smo htjeli. Album ima izražen karakter, kroz dvanaest različitih pjesama, protkanih noisom, rifovima, industrialom, psihodelijom i spoznajama”, istaknuli su dečki iz benda.

Bend Andrija osnovan je 2002. godine s namjerom zadovoljavanja vlastite potrebe za dobrom glazbom, adrenalinom i otkrivanjem novog. Andrijini nastupi su glasni, teatralni i nimalo ravnodušni, psihodelični, izravni, nadistorzirani i emotivni. Nakon pobjede na WHfestu 2006. godine, Andrija ulazi u studio i snima “Zar i ti sine, bildaš?”,kompilaciju sa nadolazeća tri albuma. “Zar i ti sine, bildaš?” izlazi kao album 2006. godine pod etiketom “Slušaj Najglasnije”, a iste godine pohvalili su ih i kritičari.

Andrija ponovno ulazi u studio 2009. godine i odjednom snima 3 albuma, tj. svu glazbu koju su do tada imali, a izdanje se domišljato zove “Tri Albuma” te izlazi kao multimedijalan disc, ponovno za “Slušaj Najglasnije”. Na “Tri albuma” su 3 albuma/ciklusi pod nazivom,”Grdna rano”, “Neumjerenost u iću, piću i krvoproliću” i “Borba bikova”. Bend 2010. snima album “Ne zove se nikako”, a u međuvremenu nastupaju diljem regije na brojnim samostalnim koncertima i festivalima.

Točan odgovor na pitanje: Kako se zove novi album grupe Andrija? glasi: “Izvoli Voli”. Po dvije ulaznice dobili su Zvonimir Bešlić, Vanja Jakšić i Perica Šimundić. Dobitnike ulaznice čekaju na ulazu prije koncerta.

  • 8
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh