Tko ide na koncert grupe Black Coffee u Quasimodu

Nakon nedavnog koncerta u Lisinskom, velika fešta povodom 21. rođendana benda nastavlja se doma i to koncertom Black Coffee & Martine Thomas u splitskom Quasimodu koji će se održati u subotu 25. siječnja. Ravno do dna podijelio je dvije ulaznice.

Black Coffee & Martine Thomas u Quasimodu

Black Coffee jedan je od rijetkih dalmatinskih jazz bandova, okupili su se davne 1993. i od tada okosnicu grupe čine basist Renato Švorinić i bubnjar Jadran Dučić Čićo, a u zadnjih 5 godina pridužio im se i pijanist Ivan Ivić. Njihov still je raznolik, uz stari i novi jazz zvuk imaju i prošireni repertoar od funka do rocka koji izvode na koncertima.

Surađivali su s brojnim inozemnim i domaćim glazbenicima, a izdvajamo američku pjevačicu Martine Thomas koja će nastupiti u subotu s bendom, a zbog koje je ovaj bend definitivno postao i više seksi…

Iza njih je 11 albuma, 3 Porina, brojni nastupi na svih hrvatskim i brojnim stranim jazz festivalima, prvi su spojili 2 nespojiva glazbena idioma – klapsku pismu i jazz…
A ispred njih je sigurno još mnogo glazbenih projekata, koncerata, albuma i drugih izazova, a prvi na redu je subotnji koncert u Quasimodu.

Ulaznica: 30 kuna
Pretprodaja u klubu.

Točan odgovor na pitanje: Kako se zove pjevačice koja će s Black Coffee nastupiti u Qusimodu? glasi: Martine Thomas. Po jednu ulaznicu dobile su Doris Čavka i Ojdana Runjić Muse.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X