Podijelili smo ulaznice za koncert grupe Nellcote u Tvornici kulture

Nellcote pripremaju koncertnu promociju novog albuma u Malom pogonu zagrebačke Tvornice kulture, 19. studenog. Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice.

Nellcote (Foto: promo)

Zagrebački bend Nellcote krajem rujna je pod etiketom Geenger Recordsa na Bandcampu objavio svoj album prvijenac “Disturbance in a Quiet Summer Night” koji je od danas dostupan i u fizičkom izdanju te na streaming servisima.

Album je koproducirao Luka Grubišić-Čabo, a Nellcoteu su svojim vokalima u pomoć priskočile Gordana Marković i Chiara Vladilo, kao i Igor Pavlica na trubi. Efektna naslovnica djelo je talentirane mlade umjetnice Luise Pascu.

U snimanju albuma sudjelovala je prošla postava benda, no kako to zvuči sada, sa novom postavom, imat ćete prilike čuti ubrzo jer Nellcote 19. studenog ima promociju albuma u Malom pogonu Tvornice Kulture. Pridružit će im se uvijek rado viđen dubrovački glazbeno-scenski kolektiv Izae koji će također imati priliku predstaviti svoj novi materijal.

Karte su dostupne preko sustava Entrio te u pretprodaji koštaju 40 kn, a po posebnoj cijeni od 90 kn dostupna je kombinacija karte za koncert i CD-a “Disturbance in a Quiet Summer Night”.

Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice.  Točan odgovor na pitanje: Kako se zove novi album grupe Nellcote? glasi: “Disturbance in a Quiet Summer Night”. Po dvije ulaznice dobili su Marija Zdovc i Luka Furlan. Dobitnike ulaznice čekaju na ulazu u Tvornicu večer uoči koncerta.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X