Podijelili smo ulaznice za koncert grupe Nellcote u Tvornici kulture

Nellcote pripremaju koncertnu promociju novog albuma u Malom pogonu zagrebačke Tvornice kulture, 19. studenog. Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice.

Nellcote (Foto: promo)

Zagrebački bend Nellcote krajem rujna je pod etiketom Geenger Recordsa na Bandcampu objavio svoj album prvijenac “Disturbance in a Quiet Summer Night” koji je od danas dostupan i u fizičkom izdanju te na streaming servisima.

Album je koproducirao Luka Grubišić-Čabo, a Nellcoteu su svojim vokalima u pomoć priskočile Gordana Marković i Chiara Vladilo, kao i Igor Pavlica na trubi. Efektna naslovnica djelo je talentirane mlade umjetnice Luise Pascu.

U snimanju albuma sudjelovala je prošla postava benda, no kako to zvuči sada, sa novom postavom, imat ćete prilike čuti ubrzo jer Nellcote 19. studenog ima promociju albuma u Malom pogonu Tvornice Kulture. Pridružit će im se uvijek rado viđen dubrovački glazbeno-scenski kolektiv Izae koji će također imati priliku predstaviti svoj novi materijal.

Karte su dostupne preko sustava Entrio te u pretprodaji koštaju 40 kn, a po posebnoj cijeni od 90 kn dostupna je kombinacija karte za koncert i CD-a “Disturbance in a Quiet Summer Night”.

Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice.  Točan odgovor na pitanje: Kako se zove novi album grupe Nellcote? glasi: “Disturbance in a Quiet Summer Night”. Po dvije ulaznice dobili su Marija Zdovc i Luka Furlan. Dobitnike ulaznice čekaju na ulazu u Tvornicu večer uoči koncerta.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X