Tko ide na koncert grupe Purling Hiss

Na Tvornicu kulture će se u ponedjeljak, 6. svibnja sručiti buka odličnog američkog indie trojca Purling Hiss koji nam stižu u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album ‘Water On Mars’. Podijelili smo 2×2 ulaznice.

Purling Hiss

Mastermind Purling Hissa osebujni je Mike Pollize, philadelphijski kantautor i suradnik Kurta Villea, bivšeg člana War On Drugs. Bend je na sceni prisutan od kraja prošlog desetljeća, a u više od pet godina postojanja objavili su tri albuma, dok će “Water On Mars” biti njihovo četvrto izdanje u karijeri i prvo od EP-a “Lounge Lizards” iz 2011. godine. Upravo spomenuti EP Pitchfork je nagradio ocjenom 7,5.

Aktualan studijski album, “Water On Mars”, objavljen je 19. ožujka, a hvalospjevi niti ovaj put nisu izostali: Hrvatski portal Potlista, tako, zaključuje: “ Bez imalo zadrške mogu reći da Purling Hiss u ovom trenutku imaju najbolji glazbeni materijal tekuće godine”.

Ulaznice za koncert Purling Hiss iznose 45 kuna. Ta cijena vrijedit će do dana koncerta kada se penje za 60 kuna.

Točan odgovor na pitanje: Tko je mastermind Purling Hissa? glasi: Mike Pollize, a po dvije ulaznice dobili su Denis Bival i Kristina Peršić.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X