Podijelili smo ulaznice za koncert grupe Rezerve u Tvornici kulture

Prvo ime makarske rock scene – grupa Rezerve – održat će u četvrtak 15. studenog solo koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture na kojem će promovirati debi album ‘Ravno u zamku’. Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice.

  • 4
    Shares
Rezerve (Foto: promo)

U biografiji makarskih Rezervi zapisano je da spajaju romantično i tragično, modern i retro, pettyjevske rifove i ramonesovsku zaigranost. Proteklih nekoliko sezona nastupali po festivalima u regiji i skupljali iskustvo, a posebno ističu svirke na RockOffu i banjalučkom Demofestu. Početkom lipnja objavili su debi album “Ravno u zamku” s kojeg su skinuta čak četiri singla – „Madona”, „Ne voli, ne voli”, „Potoci suza” i „Koga briga za zvijezde – a domaća kritika ga je mahom nahvalila, što daje naslutiti da će se naći na brojnim godišnjim popisima najvažnijih izdanja.

Koncert Rezervi dio je Reflektor festivala, serije nastupa regionalnih i inozemnih indie izvođača u Tvornici kulture. Osim Rezervi u ovogodišnji Reflektor ulaze svirke grupa Son Lux, Spain, Homesick, Risha, My Baby i Public Service Broadcasting.

Ulaznice u pretprodaji iznose 30 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 50 kn.

Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove prvi album grupe Rezerve? glasi: “Ravno u zamku”. Po dvije ulaznice osvojili su Danijela Zlatar i Mladen Bašić. Dobitnike ulaznice čekaju pred koncert.

  • 4
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X