Podijelili smo ulaznice za koncert grupe Threesome u Klub.-u

Odlični beogradski bend Threesome vraća se pred zagrebačku publiku. Nastupit će 8. travnja u klubu Klub. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

Threesome (Foto: Nemanja Đorđević)
Threesome (Foto: Nemanja Đorđević)

Threesome su eksplozivni power surf trio iz Beograda. Primarno instrumentalan, ovaj bend predstavlja mešavinu surf rock stila iz ranih ’60-tih i new wave-a, punka i math rocka. Sve od pobjede na Demofestu u 2010 godini kontinuirano objavljuje kvalitetna muzička i video izdanja, niza svirke širom regije, Europe i Amerike, beskompromisno i muzički superiorno!

Uroš Milkić na gitari, Petar Živić na basu i Jovana Petrović za bubnjevima vraćaju izgubljenu vjeru u snagu i moć rock’n’rolla, hiperkomercijaliziranog, razvodnjenog, obesmišnjenog i bljutavog u sadašnjoj post-Nirvana eri. Njihova vizija surferskog zvuka ima punk oštrice i dinamiku na kojoj bi pozavideli i klasici ovog žanra.

Ulaznice su 30 kn u pretprodaji, na dan koncerta 40 kn. Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1, Aquarius CD shop, Varšavska 1, Dirty Old Shop, Tratinska 18, www.entrio.hr.

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Koliko članova ima bend Threesome?  glasi: tri. Po dvije ulaznice dobili su Ante Piacun i Ivana Krešić. Dobitnike ulaznice čekaju na ulazu u klub na dan koncerta.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X