Podijelili smo ulaznice za koncert Jasona Morana & The Bandwagon u Puli

Jason Moran & The Bandwagon zatvaraju 2. Backstage Live Pula, 12. studenog nastupom u Istarskom narodnom kazalištu. Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice.

Jason Moran & The Bandwagon (Foto: promo)

U Pulu dolaze cijenjeni i nagrađivani inovator, klavirist i skladatelj Jason Moran zajedno s bandom kojeg čine basist Tarus Mateen i bubnjar Nasheet Waits.

Jason Moran živi u New Yorku, poznat je po suvremenom jazz pristupu koji tradiciju obogaćuje novim zamislima koje iz godine u godinu oduševljavaju i publiku, i struku, i kritiku. Spaja žanrove i zadržava poštovanje prema tradiciji jazza. Otvoren je prema skladbama stilski različitih autora, od Ellingtona preko Bjork iAfrike Bambaate pa sve do Brahmsa, Schumanna, Prokofieva i Johna Cagea, glazbe iz filmova slavnih redatelja poput Kurosawe i Coppole. Kritičari uglednog jazz magazina Downbeat su Jasona Morana više godina uzastopce uvrstili u vrh zvijezda u usponu karijere–u kategorijama najbolji klavirist, skladatelji i jazz umjetnik.

Dobitnik je mnogih priznanja i nagrada, među ostalima nagrade Udruženja jazz novinara za glazbenika u usponu karijere koju je dobio 2003. Jason Moran je bio i prvi jazz glazbenik kojeg je Playboy proglasio najboljim jazz umjetnikom godine (2005). Kao vođa sastava snimio je petnaestak albuma.

Ulaznice u prodaji na prodajnim mjestima Eventima, blagajni INK i online:

https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/backstage-live-pula-2019-istarsko-narodno-kazaliste-529647/event.html

https://ink.mojekarte.hr/hr/jason-moran-bandwagon/tickets-583957.html

Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Tko sve svira u sastavu Bandwagon pored Jasona Morana? glasi: Tarus Mateen i Nasheet Waits. Po dvije ulaznice dobili su Max Blažević i Marjan Stojić. Dobitnike ulaznice čekaju na ulazu pred koncert.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X