Podijelili smo ulaznice za koncert Jasona Morana & The Bandwagon u Puli

Jason Moran & The Bandwagon zatvaraju 2. Backstage Live Pula, 12. studenog nastupom u Istarskom narodnom kazalištu. Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice.

Jason Moran & The Bandwagon (Foto: promo)

U Pulu dolaze cijenjeni i nagrađivani inovator, klavirist i skladatelj Jason Moran zajedno s bandom kojeg čine basist Tarus Mateen i bubnjar Nasheet Waits.

Jason Moran živi u New Yorku, poznat je po suvremenom jazz pristupu koji tradiciju obogaćuje novim zamislima koje iz godine u godinu oduševljavaju i publiku, i struku, i kritiku. Spaja žanrove i zadržava poštovanje prema tradiciji jazza. Otvoren je prema skladbama stilski različitih autora, od Ellingtona preko Bjork iAfrike Bambaate pa sve do Brahmsa, Schumanna, Prokofieva i Johna Cagea, glazbe iz filmova slavnih redatelja poput Kurosawe i Coppole. Kritičari uglednog jazz magazina Downbeat su Jasona Morana više godina uzastopce uvrstili u vrh zvijezda u usponu karijere–u kategorijama najbolji klavirist, skladatelji i jazz umjetnik.

Dobitnik je mnogih priznanja i nagrada, među ostalima nagrade Udruženja jazz novinara za glazbenika u usponu karijere koju je dobio 2003. Jason Moran je bio i prvi jazz glazbenik kojeg je Playboy proglasio najboljim jazz umjetnikom godine (2005). Kao vođa sastava snimio je petnaestak albuma.

Ulaznice u prodaji na prodajnim mjestima Eventima, blagajni INK i online:

https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/backstage-live-pula-2019-istarsko-narodno-kazaliste-529647/event.html

https://ink.mojekarte.hr/hr/jason-moran-bandwagon/tickets-583957.html

Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Tko sve svira u sastavu Bandwagon pored Jasona Morana? glasi: Tarus Mateen i Nasheet Waits. Po dvije ulaznice dobili su Max Blažević i Marjan Stojić. Dobitnike ulaznice čekaju na ulazu pred koncert.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X