Podijelili smo ulaznice za koncert Mars Red Sky u Vintage Industrialu

U srijedu 13. lipnja u Vintage Industrial Bar dolazi francusku psych rock bend Mars Red Sky u sklopu ‘Go East!’ turneje. Podršku će im pružiti peteročlani groove rock band Sloanwall iz Zagreba. Ravno do dna je podijelio 3×1 ulaznicu.

Mars Red Sky

Mars Red Sky – trio kojegčine Julien, Jimmy i Matgaz, u rock svijetu je dosegao zvučnu prepoznatljivost, ali to ih ne priječi da i dalje grade svoju glazbu, što studijski, što uživo. Iza njih je cijelo desetljeće u kojem su objavili osam studijskih izdanja, od čega je posljednje EP “Myramyd” iz 2017. godine.

Bend je oformljen u Bordeauxu 2007. godine, a debitantsko istoimeno izdanjeiz 2011. godine ih je lansiralo na velike pozornice s bendovima poput Kyuss, Dinosaur Jr. Sleep, Killing Joke te još s mnogim velikanima ovakve glazbe, podijelili daske na Hellfestu, Roadburnu i dr.

Drugi album “Stranded In Arcadia objavljen je 2014. godine i postavio ih je kao nositelje teškog psych zvuka. Hipnotički, masivni, karizmatični i psihodelični – postali su sinonimi za MRS.

Treći dugosvirajući album iz 2016., ujedno izadnji zasad, “Apex III – Praise for the Burning Soul” pomaknuo je granice teškog zvuka. Fokus albuma bio je na grandioznim i hipnotičkim temama za koje su inspiraciju vukli iz glazbe Neila Younga, Electric Wizarda, The Beatlesa, Acid Kinga, Roberta Wyatta i naravno Black Sabbatha.

Sloanwall je peteročlani groove rock bend iz Zagreba koji postoji od 2014. godine, te je do sada izdao dva EP izdanja pod naslovima “Dawn of light” i “Vol. II”.

Ravno do dna je podijelio 3×1 ulaznicu. Točan odgovor na pitanje: Iz kojeg francuskog grada dolaze Mars Red Sky? glasi: Iz Bordeauxa. Po jednu ulaznicu dobili su Ana Sladić, Leo Budinski i Marija Tkalec. Dobitnike ulaznice čekaju na ulaz u Vintage Industrial Bar.

Saznajte više: Mars Red Sky: Kvalitetna glazba uvijek dolazi iz srca

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X