Podijelili smo ulaznice za koncert Mars Red Sky u Vintage Industrialu

U srijedu 13. lipnja u Vintage Industrial Bar dolazi francusku psych rock bend Mars Red Sky u sklopu ‘Go East!’ turneje. Podršku će im pružiti peteročlani groove rock band Sloanwall iz Zagreba. Ravno do dna je podijelio 3×1 ulaznicu.

  • 12
    Shares
Mars Red Sky

Mars Red Sky – trio kojegčine Julien, Jimmy i Matgaz, u rock svijetu je dosegao zvučnu prepoznatljivost, ali to ih ne priječi da i dalje grade svoju glazbu, što studijski, što uživo. Iza njih je cijelo desetljeće u kojem su objavili osam studijskih izdanja, od čega je posljednje EP “Myramyd” iz 2017. godine.

Bend je oformljen u Bordeauxu 2007. godine, a debitantsko istoimeno izdanjeiz 2011. godine ih je lansiralo na velike pozornice s bendovima poput Kyuss, Dinosaur Jr. Sleep, Killing Joke te još s mnogim velikanima ovakve glazbe, podijelili daske na Hellfestu, Roadburnu i dr.

Drugi album “Stranded In Arcadia objavljen je 2014. godine i postavio ih je kao nositelje teškog psych zvuka. Hipnotički, masivni, karizmatični i psihodelični – postali su sinonimi za MRS.

Treći dugosvirajući album iz 2016., ujedno izadnji zasad, “Apex III – Praise for the Burning Soul” pomaknuo je granice teškog zvuka. Fokus albuma bio je na grandioznim i hipnotičkim temama za koje su inspiraciju vukli iz glazbe Neila Younga, Electric Wizarda, The Beatlesa, Acid Kinga, Roberta Wyatta i naravno Black Sabbatha.

Sloanwall je peteročlani groove rock bend iz Zagreba koji postoji od 2014. godine, te je do sada izdao dva EP izdanja pod naslovima “Dawn of light” i “Vol. II”.

Ravno do dna je podijelio 3×1 ulaznicu. Točan odgovor na pitanje: Iz kojeg francuskog grada dolaze Mars Red Sky? glasi: Iz Bordeauxa. Po jednu ulaznicu dobili su Ana Sladić, Leo Budinski i Marija Tkalec. Dobitnike ulaznice čekaju na ulaz u Vintage Industrial Bar.

Saznajte više: Mars Red Sky: Kvalitetna glazba uvijek dolazi iz srca

  • 12
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X