Podijelili smo ulaznice za koncert Nine Romić i grupe Mika Male

Nina Romić i Mika Male – već gotovo kultna zagrebačka kantautorica i podjednako kultni zagrebački bend Mika Male nastupit će na zajedničkom koncertu u Vintage Industrial Baru 10. travnja.

Nina Romić i Mika Male

Publici će u to proljetno veče Nina Romić i grupa Mika Male predstaviti nove materijale čiji se izlasci planiraju u drugoj polovici godine.

Udica, mamac i razlog zbog kojeg bi u tu srijedu 10. travnja trebali izdvojiti nešto vremena i 20 kuna pa se uputiti na njihov koncert su dobre pjesme, sažete od pomno odabranih riječi, toplih melodija i aranžmana koji u svom neobičnom skladu zapravo daju savršen spoj.

Nina Romić i Mika Male će vam ponuditi zaista nesvakidašnju koncertnu večer jer oni su sjajni mladi glazbenici koji se kreću nekim novim stazama i koji vas pozivaju da provirite u svijet intimne i originalne glazbe koju nemate priliku čuti često.

Točan odgovor na pitanje: Kako se zove posljednji studijski album Nine Romić? glasi “Ptice”, a po dvije ulaznice su dobile: Jelena Lozančić i Damira Brunac, koje ovim putem obavještavamo kako ih ulaznice čekaju na ulazu u klub.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X