Podijelili smo ulaznice za koncert Nine Romić i grupe Mika Male

Nina Romić i Mika Male – već gotovo kultna zagrebačka kantautorica i podjednako kultni zagrebački bend Mika Male nastupit će na zajedničkom koncertu u Vintage Industrial Baru 10. travnja.

Nina Romić i Mika Male

Publici će u to proljetno veče Nina Romić i grupa Mika Male predstaviti nove materijale čiji se izlasci planiraju u drugoj polovici godine.

Udica, mamac i razlog zbog kojeg bi u tu srijedu 10. travnja trebali izdvojiti nešto vremena i 20 kuna pa se uputiti na njihov koncert su dobre pjesme, sažete od pomno odabranih riječi, toplih melodija i aranžmana koji u svom neobičnom skladu zapravo daju savršen spoj.

Nina Romić i Mika Male će vam ponuditi zaista nesvakidašnju koncertnu večer jer oni su sjajni mladi glazbenici koji se kreću nekim novim stazama i koji vas pozivaju da provirite u svijet intimne i originalne glazbe koju nemate priliku čuti često.

Točan odgovor na pitanje: Kako se zove posljednji studijski album Nine Romić? glasi “Ptice”, a po dvije ulaznice su dobile: Jelena Lozančić i Damira Brunac, koje ovim putem obavještavamo kako ih ulaznice čekaju na ulazu u klub.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X