Tko ide na koncert Nine Romić u Vintage Industrial

Koncertni svibanj Vintage Industriala otvorit jedna od najcjenjenijih hrvatskih kantautorica – Nina Romić, koja će u četvrtak 2. 5. nastupiti nakon dugo vremena po prvi put sa bendom kojeg čine: Frederic Lanz (klavijature), Jelena Galić (bass) te Krešimir Oreški (bubnjevi). Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice.

Nina Romić u Vintage Industrialu

Nedavno je s albuma “Sloboda” Nine Romić objavljen novi singl “Crno”, još jedno autorsko djelo hvaljene glazbenice.

“Pjesma “Crno” nastala je kao iskren odgovor na naizgled bezizlazne situacije koje svatko od nas ponekad proživljava. Dobre dane često ni ne zamjetimo, a kada se loše osjećamo mislimo da je sve oko nas crno. Upravo se odigravala jedna takva situacija u mojoj glavi kada sam napisala ovu pjesmu. Sutradan, sve je bilo zaboravljeno, no ono što je ostalo jest ova pjesma, kao podsjetnik, i mislim da sam, upravo ovim kontrastnim elementima, teksta i glazbe, uspjela pomiriti temu o kojoj pjevam.” – objašnjava Nina Romić.

A ovim singlom jedna od nositeljica ženskog kantautorstva u Hrvatskoj pridružuje se i projektu “Femme Nouvelle” koji za cilj ima promociju upravo žena – autorica. Tako će se Nina uz Maju Posavec, Željku Veverec, Mirelu Priselac – Remi, Mary May i brojne druge naći na kompilaciji koja bi trebala izaći u lipnju.

U četvrtak 2. svibnja Nina će nastupiti nakon dugo vremena po prvi put sa bendom kojeg čine: Frederic Lanz (klavijature), Jelena Galić (bass) te Krešimir Oreški (bubnjevi).

Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove posljednji singl Nine Romić? glasi: “Crno”. Po dvije ulaznice dobili su Andrej Huzjak i Martina Huzanić. Dobitnike ulaznice čekaju pred koncert u Vintage Industrialu.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X