Tko ide na koncert Sare Renar u Tvornicu

Sara Renar, Jedna od naših najzapaženijih kantautorica posljednih godina, održat će koncertnu promociju svog recentnog albuma ‘Jesen’ u Tvornici kulture u petak, 26. rujna. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

Sara Renar

Sara Renar, inače arhitektica, ponekad čak i manekenka, ali ipak najpoznatija kao kantautorica, sama potpisuje tekstove i glazbu za svoje pjesme. Prve pjesme počela je pisati prije pet godina, što je kulminiralo u travnju 2013. izlaskom debitantskog albuma pod nazivom “Djeca” u izdanju Aquarius Recordsa. Iako svojom glazbom sve više izlazi van uobičajnog “djevojka s gitarom” formata, te izmiče strogom žanrovskom opredjeljenju, album “Djeca” je bio visoko kvalitetan uradak koji je u 2013. svrstan na popise najboljih. Album je na ovogodišnjem Porinu nominiran i za najbolji debitantski album 2013. godine, dok su njezine pjesme doživjele aranžmane rock sastava, blues akustike, trip hopa, čak i jazza u suradnji s Matijom Dedićem.

Na svojim posljednjim koncertima u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Pazinu i Varaždinu predstavila je pjesme sa svog albuma prvijenca i single “Ljubav” u suradnji s Barbarom Munjas. Sara uskoro kreće i na ljetnu turneju prije jeseni, a svirat će u Puli, Zadru i Dubrovniku.

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove novi EP Sare Renar? glasi: “Jesen”. Po dvije ulaznice dobili su: Leo Jerkić i Ena Grgin.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X